Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1074 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
There is a traitor on Egghead Island as we saw in chapter 1071 and now in 1074.

Ihtimaller

Tayfa, vegapunk'lar, cp0, bonney, hurdacı ve ekibi, garp ve yanindakiler.

Tayfadan olmaz, bonney'i geç, hurdacı ne yapacak olsa, garp degil, helmeppo olmayi da beceremez. Cp0 belki zaten stussy haindi. Kalan ihtimal vegapunk ya da çakmalardan biri.
 
Bizim tayfada bulunduğu pozisyonun hakkını gerçek manada veren tek kişi Zoro. Luffy ne bir yonkou kaptanı kadar yonkou ne de sanji bir sol kadar sol kol. Zoro ise tam bir sağ kol.
3 yanlış 1 doğruyu götürür malesef ki 3 değil bu. Bunların kişiliği uzun zamandır belli olduğu için bu konuda eleştri yapmak da gereksiz aslında. Sitem etmek diyelim en iyisi. Lucci haklı zaten.
 
Abi Luffy'den Yonkou ağırlığı bekliyorsanız çok beklersiniz. Adamın kişiliği bu, hele nika olayından sonra G5 e geçtiğinde bunun dozu kat ve kat artıyor. Ancak epik olaylarda Luffy'nin ciddileştiğini görürüz. Ciddileştiği zaman da tam ciddileşiyor kimse kusura bakmasın.

Siz istiyorsunuz ki Luffy- Sanji kişiliği Zoro kopyası olsun. Berserk Guts gibi felan takılsınlar. Biz bu herifleri böyle sevdik. Bu saatten sonra da bu değişmez. Ciddi verdiği savaşlar yine olur ama Luffy KK de olsa gider Nami'den dayak yer, saçma sapan birinden tek yer. Herif ciddiyetsizliğin vücut bulmuş hali, G5 de de iyice delleniyor :oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık