@Roronoa Zoro sanaydı usta.Al işte dedik sana S-Mihawk vs Zoro, Sanji vs S-Shark geliyor diye. Yaz tahtaya at kanala, en çok tutturan op youtuber'ı ol. @Büyük Komutan Sakazuki gibileri dinleyen yolda yayan kalır.
@Roronoa Zoro sanaydı usta.Al işte dedik sana S-Mihawk vs Zoro, Sanji vs S-Shark geliyor diye. Yaz tahtaya at kanala, en çok tutturan op youtuber'ı ol. @Büyük Komutan Sakazuki gibileri dinleyen yolda yayan kalır.
Katılıyorum bu konuda hakkını vererek yap @Büyük Komutan SakazukiBüyük ihtimalle Shanks'ın saldırısı Teach'e de çığlık attırırdı. Bu biraz karakterle alakalı. Fujitora olsa çığlık atmazdı muhtemelen. Aramaki denilen adam savunma olarak Kaido ile denk sahneler gösterdi. Tam bir tank. Ama en küçük saldırıda bile ölecekmiş gibi tepkiler veriyor.
Cezaye gelirsek senden daha iyi Amiral övme performansı bekliyoruz sevgili dostum.
Adam bölümde hiç olmayan Kinge sallayıp yatmaya gitti ya la asdfksşkshKing en güçsüz sağ kol olduğunu bir kez daha kanıtladı...
Karasakal ne büyük adammış ki akainu'dan kaçtı diye göklere sığdıramıyoruz akainuyu sayende anladım karasakal'ın büyüklüğünü sağol üstad.Profil resmini görünce hemen olayı çözdüm. Teach gibi her gördüğü sağlam karakter sonrası ada turuna çıkmak + yazar ama di mi ?
@sensey nasılım senseee
E ben de sana savaş olmaz, Zoro vs Kaku gibi iki çarpışma olur sadece demiştim. Şu ana kadar olan bu. Youtuber tecrübesi.@Roronoa Zoro sanaydı usta.
Gorosei gelince tekrar alacak seraphimleri.E ben de sana savaş olmaz, Zoro vs Kaku gibi iki çarpışma olur sadece demiştim. Şu ana kadar olan bu. Youtuber tecrübesi.
karasakal ne büyük adammış ki BÜYÜK KOMUTAN YÜCE BAŞBUĞ KIZIL KÖPEK SAKAZUKİ'den kaçtı diye göklere sığdıramıyoruz BÜYÜK KOMUTAN YÜCE BAŞBUĞ KIZIL KÖPEK SAKAZUKİ'yi sayende anladım karasakal'ın küçüklüğünü sağol üstad.Karasakal ne büyük adammış ki akainu'dan kaçtı diye göklere sığdıramıyoruz akainuyu sayende anladım karasakal'ın büyüklüğünü sağol üstad.