Ne alaka laKing en güçsüz sağ kol olduğunu bir kez daha kanıtladı...
Ne alaka laKing en güçsüz sağ kol olduğunu bir kez daha kanıtladı...
Aramaki denilen adam savunma olarak Kaido ile denk sahneler gösterdi. Tam bir tank
Lucci sağ kol bile değil o zamanKing en güçsüz sağ kol olduğunu bir kez daha kanıtladı...
Teach herkes'ten kaçıyor bu durum akainuya + yazmaz aksine elinden kaçırdığı için - lerde boğuluyor akainuSağ kol demişim. Şuanda da aynı düşünüyorum daha güçlü bile olabilir ama sonuçta mal. Bir de Amiralin, sağ kol veya biraz üstü birisi yakalaması Wano'daki rezilliğini kapatacak bir icraat değil.
Teachi tayfasıyla birlikte kaçırtan Saka nereye, 20 kilometre öteden Şenksin hakiye maruz kalınca çığlık atan nereye.. arada Sakayı övdümki cezan var bu nasıl ceza demeyin shshs
Kahkaha ve Kalp emojisi arasında kaldım nasıl bir hale soktum lan kendimi böyle
Evet çünkü o Amiral...Lucci sağ kol bile değil o zaman
Kaido'yu yamultan Yamato saldırıları Aramaki'ye sadece ah dedirtti. Kınlar karşısındaki performansı da daha iyi. Bu yorumu şakasına yazmadım. Karşılaştırmalı bakınca sonuç bu.
Profil resmini görünce hemen olayı çözdüm. Teach gibi her gördüğü sağlam karakter sonrası ada turuna çıkmak + yazar ama di mi ?Teach herkes'ten kaçıyor bu durum akainuya + yazmaz aksine elinden kaçırdığı için - lerde boğuluyor akainu
Boş yapmaya devam edebilirsin. Crocodile'ın gerçekte bunlara şöyle taktığı ortada...