retcon
Burada gayet insan gibi duruyordu.
retcon
Denizci erleri geldiğinde de heyecandan korkudan titriyordu zaten.
Bu ne la? Denizciler gelince ben huzur istiyom deyip voltasını alan adam heyecanlandım fufufu çekiyor. Crocodile’dan büyük retconDenizci erleri geldiğinde de heyecandan korkudan titriyordu zaten.
Baktı Mihawk popüler ben bundan yürüyim demiş Oda. Ama yine de Yonkou ardına koymuş. Crocodile ile kanka yapmış. Fazlası çıkmaz sanki.Mihawk 2 yıl ara sonrası retcon p.up almış çok belli, hatta bi kaç bölüm öncesi.
Bu ne la? Denizciler gelince ben huzur istiyom deyip voltasını alan adam heyecanlandım fufufu çekiyor. Crocodile’dan büyük retcon
Zoro çok düşük rakiplerle eşleşerek seri bitirmesin diye bu yola gidilmiş @Roronoa ZoroBaktı Mihawk popüler ben bundan yürüyim demiş Oda. Ama yine de Yonkou ardına koymuş. Crocodile ile kanka yapmış. Fazlası çıkmaz sanki.
Satürn vs Mihawk?Mihawk'ın insan olmadığını belirttim daha önce.
Mihawk vs Zoro Savaşı'nın bedeli bir göz çizgisi olmuş. Mihawk>Shanks>Amiral>=ZoroMihawk neler yapmış kim bilir Zoro'ya.
Bir detayı atlamışsın.Baktı Mihawk popüler ben bundan yürüyim demiş Oda. Ama yine de Yonkou ardına koymuş. Crocodile ile kanka yapmış. Fazlası çıkmaz sanki.
Mihawk insan değil evet çünkü hayvan gibi güçlü o yüzden öyle deniyor. Zoronun seraphim yorumu sera Mihawk özelinde onu orjinaliyle kıyaslamadı orada Mihawk haterlar ekmek çıkarma uğraşında :SMihawk'ın insan olmadığını belirttim daha önce.
Ne yani al zıkkımlan ihtiyar der gibi mi yapmış KizaruResmi efekt'e göre Kizaru çay tepsisini masaya koyarken sert bir şekilde pat diye vurmuş.