OP kitlesi tarafından itibar edilen bir kişi diyelim. Japonca falan okuyor.Bu Sandman kim bilir kişi mi ?
OP kitlesi tarafından itibar edilen bir kişi diyelim. Japonca falan okuyor.Bu Sandman kim bilir kişi mi ?
Ne mesajı veriyor tam olarak? Bence Teach’in Mihawk’dan güçsüz olma şansı yoktur.Bu önemli değil, o sayfa gayet mesajını verdi. Teach tek saldırıda aradan çıkarmış olsa da seraphim için de değişen bir şey olmadı, sapa sağlam karşımızda.
Ben ilk defa senden gördüm çıkarimları falan fena değilde.OP kitlesi tarafından itibar edilen bir kişi diyelim. Japonca falan okuyor.
Yani ben de futbol yorumlayabiliyorum ama kimse itibar etmiyor. Onun gibi düşün.Ben ilk defa senden gördüm çıkarimları falan fena değilde.
Ama bizde yapabiliriz bu çıkarımları xD
O sayfada verilen mesaj Seraphimlerin önemli bir tehdit olduğu. Bunun dışında Mihawk ve Teach aynı ligin adamı.Ne mesajı veriyor tam olarak? Bence Teach’in Mihawk’dan güçsüz olma şansı yoktur.
Yıllardır takip ediyoruz,değer gördüğümüz yok harbiden.Yani ben de futbol yorumlayabiliyorum ama kimse itibar etmiyor. Onun gibi düşün.
@sensey e helal olsun. Reyiz amirallerin itibarını düzeltmek için sandmanin hesabını bile ele geçirmiş.
Övgü; bıyıkları güzel, adı güzel.Goygoy muhabbet dışında Weevil övdüm bayağı. Aha dayıya sor @Whitebear D