Seraphim Mihawk'dan daha fazla insan çıktı usta, @Feitan eksi yedi.S-Hawk'ın korkması üzerine diyor bunu, Mihawk korku nedir bilmiyormuş. Şanks'a eksi yazdı.
Mihawk robot mu çıktı mı şimdi? Kim patladı?
Seraphim Mihawk'dan daha fazla insan çıktı usta, @Feitan eksi yedi.S-Hawk'ın korkması üzerine diyor bunu, Mihawk korku nedir bilmiyormuş. Şanks'a eksi yazdı.
Mihawk robot mu çıktı mı şimdi? Kim patladı?
Daha geçen gün mecaz bilmiyorsun diyordun. O sahneden en fazla Mihawk çok daha güçlü veya soğukkanlı çıkarımı yapılır.Seraphim Mihawk'dan daha fazla insan çıktı usta, @Feitan eksi yedi.
Sen bunu böyle mecaz sahneleri bana karşı mangayı yalanliyorlar diye atmadan once düsünecektin.Daha geçen gün mecaz bilmiyorsun diyordun. O sahneden en fazla Mihawk çok daha güçlü veya soğukkanlı çıkarımı yapılır.
Ana karnında doğmadı. O da önemli detay.Seraphim Mihawk'dan daha fazla insan çıktı usta, @Feitan eksi yedi.
Vinsmoke sahneleri mecaz değildi. Çocuklar üzerinde deney yapıldığı için Sora öyle dedi. Bir kabul edemedin arkadaş.Sen bunu böyle mecaz sahneleri bana karşı mangayı yalanliyorlar diye atmadan once düsünecektin.
Deney yapılıp duyguları alındığı için diyor evet. Mecazen. Yoksa adamlar insan hala sen felsefik yaklaşıp bilimi reddedemezsin. Canavar diyolar bana o sahneyi falan kanıt diye atıyorsun.Vinsmoke sahneleri mecaz değildi. Çocuklar üzerinde deney yapıldığı için Sora öyle dedi. Bir kabul edemedin arkadaş.
Ben Mihawk insanligi asmis cikarimi yaptim valla.Daha geçen gün mecaz bilmiyorsun diyordun. O sahneden en fazla Mihawk çok daha güçlü veya soğukkanlı çıkarımı yapılır.
Deney yapılıp heriflerin soy faktörüyle oynayınca mecaz falan kalmıyor. Tekrar aynı tartışmaya girmeyelim.Deney yapılıp duyguları alındığı için diyor evet. Mecazen. Yoksa adamlar insan hala sen felsefik yaklaşıp bilimi reddedemezsin. Canavar diyolar bana o sahneyi falan kanıt diye atıyorsun.
Deney yapılıp heriflerin soy faktörüyle oynayınca mecaz falan kalmıyor. Tekrar aynı tartışmaya girmeyelim.
Burada gayet insan gibi duruyordu.Seraphim Mihawk'dan daha fazla insan çıktı usta, @Feitan eksi yedi.