Aramaki hala korkak ve güçsüz bir karakter , Weevil’in anasını yakalayıp şantaj yapmasaydı orada hepsi hakka yürürdü. Zeki diyebiliriz diyecektim de rakibi Weevil zeka denen şey hiç yok yine elde var sıfır.
Şantaj yaptığı nerede geçiyor?Aramaki hala korkak ve güçsüz bir karakter , Weevil’in anasını yakalayıp şantaj yapmasaydı orada hepsi hakka yürürdü. Zeki diyebiliriz diyecektim de rakibi Weevil zeka denen şey hiç yok yine elde var sıfır.
Yakalatmasın? eksi yazar.Aramaki hala korkak ve güçsüz bir karakter , Weevil’in anasını yakalayıp şantaj yapmasaydı orada hepsi hakka yürürdü. Zeki diyebiliriz diyecektim de rakibi Weevil zeka denen şey hiç yok yine elde var sıfır.
Ufaktan Weevil sahiplenilmeye başlanmış... Baba gibi baba be...Aramaki hala korkak ve güçsüz bir karakter , Weevil’in anasını yakalayıp şantaj yapmasaydı orada hepsi hakka yürürdü. Zeki diyebiliriz diyecektim de rakibi Weevil zeka denen şey hiç yok yine elde var sıfır.
Weevil genel olarak iyi bir karakter ama beyni çalışmıyor. Üstelik deneysel bir çalışma olduğu ortada.Ufaktan Weevil sahiplenilmeye başlanmış... Baba gibi baba be...
Garp ? Artık hayali tartışma yapmaya başladın...Weevil genel olarak iyi bir karakter ama beyni çalışmıyor. Üstelik deneysel bir çalışma olduğu ortada.
Gerçi her türlü WB'ye artı yazar, gidip Garp'ın klonunu bile yapmamışlar sldjasldjasd Savaş lordlarının klonu var. Gerçi garp adam değildi o yüzden adam yerine koymamışlardı pardon xD
Bu @Skywalker benle Kizaru tartışırken.Garp ? Artık hayali tartışma yapmaya başladın...
Weevil genel olarak iyi bir karakter ama beyni çalışmıyor. Üstelik deneysel bir çalışma olduğu ortada.
Gerçi her türlü WB'ye artı yazar, gidip Garp'ın klonunu bile yapmamışlar sldjasldjasd Savaş lordlarının klonu var. Gerçi garp adam değildi o yüzden adam yerine koymamışlardı pardon xD
Resultante importante abi.Ağır konuşuruz böyle.