Olay şuraya gidiyor haberleri yok. Satürn çayını kendi almaya başlarsa korkmak lazım.Polyanna seni görse gözleri yaşarırdı, işte pozitif düşünce bu.
Çaycı ama eli cebinde
Olay şuraya gidiyor haberleri yok. Satürn çayını kendi almaya başlarsa korkmak lazım.Polyanna seni görse gözleri yaşarırdı, işte pozitif düşünce bu.
Çaycı ama eli cebinde
Bu haftaki şakaların sebebi çay olayı sadece. Başka yerde bu bölüm Amirallere koca artı yazdı. Ne diyelim biz de gülüyoruz şaka deyip. Ciddi ciddi Amirallere eksi yazdıran yoktur diye düşünüyorum. Ama belli de olmaz hater çok sitede.Polyanna seni görse gözleri yaşarırdı, işte pozitif düşünce bu.
Çaycı ama eli cebinde
Bu hafta forumun amiraller hakkındaki ciddiyet seviyesi.Bu haftaki şakaların sebebi çay olayı sadece. Başka yerde bu bölüm Amirallere koca artı yazdı. Ne diyelim biz de gülüyoruz şaka deyip. Ciddi ciddi Amirallere eksi yazdıran yoktur diye düşünüyorum. Ama belli de olmaz hater çok sitede.
Niye koca artı yazmış Amirallere ?Bu haftaki şakaların sebebi çay olayı sadece. Başka yerde bu bölüm Amirallere koca artı yazdı. Ne diyelim biz de gülüyoruz şaka deyip. Ciddi ciddi Amirallere eksi yazdıran yoktur diye düşünüyorum. Ama belli de olmaz hater çok sitede.
Weevil olayı yeter de artar. Böyle bir yakalama olayı nadir gerçekleşiyor.Niye koca artı yazmış Amirallere ?
Weevil olayı mı hahahaha adamın beyni çalışmıyor, kendi başına gidip iki tane ekmek alamaz bravo Amirallere gerçekten çaycılıklarını umursamamak lazımWeevil olayı yeter de artar. Böyle bir yakalama olayı nadir gerçekleşiyor.
"Bak patron, bir elim bağlı bile çay getirebilirim."Kizaru reis ELİ CEBİNDE konuşuyor Gorosei ile. Bizim forum bölümü eksi olarak yazıyor Amirallere.
Aynen aynen hiç etkisi yok. Sen de hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorsun@Skywalker 300 sayfadır hala Kizaru gömmeye çalışıyon, sıfır etkisi var işte la kasma
Ryokugyu vs Shanks gibi bir mevzu olsa bayağı tilt olmuştum o bölüm iyi mesai yaptık. Ama bu muhabbet boş kanka napayım?Aynen aynen hiç etkisi yok. Sen de hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorsun