Gücünü görünce inanmayabilirler onun indirdiğine.Adamın namı, ödülü belli İmparator indiren ekibin içinden. Hemde Elbaf halkı tarafından en sevilmeyen İmparator bu. Kid'e saygı duymazlarsa ayıp ederler.
Gücünü görünce inanmayabilirler onun indirdiğine.Adamın namı, ödülü belli İmparator indiren ekibin içinden. Hemde Elbaf halkı tarafından en sevilmeyen İmparator bu. Kid'e saygı duymazlarsa ayıp ederler.
Dur demirden boğa yapıyorum bekle.Kid çok dandik işlenmiş bir karakter. Duruşu falan karizmatik ama saldırı şekli çok saçma ya. Sindiremiyorum BM indiriş şekillerini.
Ya siz beğenmiyorsunuz ama o evrende öyle hafife alınan bir güç değil bu. Gösterişli bir güç aslında. OP karakterleri sever bu tarz şeyleri.Gücü görünce inanmayabilirler onun indirdiğine.
Bu arada Kid eğer gördüğü şeyi aklında canlandırdığı zaman o oluşuyorsa. Pluton'u da Kid yapacaktır.Dur demirden boğa yapıyorum bekle.
Kadın 1vs4 kaybetti yapacak bir şey yok.Kid çok dandik işlenmiş bir karakter. Duruşu falan karizmatik ama saldırı şekli çok saçma ya. Sindiremiyorum BM indiriş şekillerini.
Dandik işlenmekten çok işlemedi. Bir Law kadar üzerinde durmadı Oda. Geçmişini bile SBS'de açıkladı. Hak ettiği değeri vermedi ama son yaptırdıkları ile artık Kid'in de büyük isimlerden biri olduğu ortada.Kid çok dandik işlenmiş bir karakter. Duruşu falan karizmatik ama saldırı şekli çok saçma ya. Sindiremiyorum BM indiriş şekillerini.
Valla Law ağzıyla dalga geçiyor. Oda da dolaylı yoldan dalga geçmiş oluyor saldırısıyla. Ben demiyorum manga diyor. Evrendeki karakter diyorYa siz beğenmiyorsunuz ama o evrende öyle hafife alınan bir güç değil bu. Gösterişli bir güç aslında. OP karakterleri sever bu tarz şeyleri.
Patlayan bombadan mı bahsediyorsun ? Evet gerçekten hafife alınacak bir güç değilYa siz beğenmiyorsunuz ama o evrende öyle hafife alınan bir güç değil bu. Gösterişli bir güç aslında. OP karakterleri sever bu tarz şeyleri.
Pone için bir şey diyemem ama banko yaşayacak. Hikayesi devam eden bir karakter ki milyonları şaşırtan birisini arka planda harcamaz. En az Zoro kadar popülerliği var. Diğerlerinin de bir yerde kapanacak KK kapısı.@Trafalgar Law Yoruma gülmüşsün ama seninkini kaderi belli değil diye saymadım. Yaşıyor olsa bile poneglifi kaptırmıştır KK kapısı kapandı gibi artık Law için.