Luffy'i az biraz zorlarsa Mihawk'ın Shichi olma sebebini öğrenmiş oluruz.Bana sor hangi taraftasın?
Tabi ki Saturn reisin.
Luffy'i az biraz zorlarsa Mihawk'ın Shichi olma sebebini öğrenmiş oluruz.Bana sor hangi taraftasın?
Tabi ki Saturn reisin.
Gülmekten akıllarına bir şey demek gelir mi acaba ?Öküzden korksak kurban kesmezdik derler çok çok.
Demirden eşek yapılmış bir güce saygı duyarlarsa Elbaf ırkı gözümde yerle bir olur.O güç karşısında saygı duymaktan başka bir şey yapamazlar.
@sensey ‘in hükümet lobisi var zaten geç kaldın usta.Grosei lobisi yoktu, kurdum. Değerli kf üyelerine duyurulur.
Çok retcon olur , Big Mom oraları bebeyken altını üstüne getirdi. O sırada seferde felan olan biri etliye sütlüye karışmayan birisi olmaz zaten , sanmıyorum.Ya bu devlerin içinde diğer oluşumlardan bağımsız yonko - amiral ayarında ve etliye sütlüye karışmayan adamlar çıksa çok iyi olmaz mı?
Hükümetin gemisindeki medeniyet bile Wano'daki saraylardan iyi. Hükümet olmasa o kadar ülke Wano gibi hala taş yiyordu@sensey ‘in hükümet lobisi var zaten geç kaldın usta.
Hükümet Lobisi ne arkadaşım, bu Grosei. Hükumet lobisi dediğin zaman amirallerinden tut cp0 ajanlarına kadar geniş bir kitleyi kapsıyor. Bu direkt Grosei.@sensey ‘in hükümet lobisi var zaten geç kaldın usta.
Sen takılma, yolumuza devam edeceğiz.Korsan fanları var diye tayfa fanları olmasın mı reis. Bu da o misal. Yol ver geçelim.
@sensey Ağa'nın lobisinin üzerine lobi kurulmuyormuş ne diyorsun.
Bu sefer Kizaru sonunda gökten iniyor galiba.(geliyor yani)
sensey işte hepsinin sefiridir, ona biat etmen lazım içlerinden birine katılmak için.Hükümet Lobisi ne arkadaşım, bu Grosei. Hükumet lobisi dediğin zaman amirallerinden tut cp0 ajanlarına kadar geniş bir kitleyi kapsıyor. Bu direkt Grosei.
Sen takılma, yolumuza devam edeceğiz.