Herkese güçlü birisi geldi kalite birisi onun da rakibi olucaktır dümdüz devleri Kid tek eliyle halleder zatenDevlerin tetanoz bağışıklığı varsa Kid'in antisi çıkarlar.
Edit : Adamın zaten tek eli var da şakasına dememiştim
Herkese güçlü birisi geldi kalite birisi onun da rakibi olucaktır dümdüz devleri Kid tek eliyle halleder zatenDevlerin tetanoz bağışıklığı varsa Kid'in antisi çıkarlar.
Öküzden korksak kurban kesmezdik derler çok çok.Kid demirden buzağı yapıp saldırdığında ne tepki verecekler acaba. Dorry ve Brogy geberene kadar güler herhalde.
Luffy, Kid, Shanks, Teach. Bunlar en büyük adaylar şuan KK için.Luffy’de dayak yedikçe güçleniyor hangisi daha çok hırpalanırsa KK olur işte
Kaido'ya git belanı benden bulma demiş bi babayiğittir kendisi.yc5 indirdi diye yonko level ilan edilen reis
O güç karşısında saygı duymaktan başka bir şey yapamazlar.Kid demirden buzağı yapıp saldırdığında ne tepki verecekler acaba. Dorry ve Brogy geberene kadar güler herhalde.
Ya bu devlerin içinde diğer oluşumlardan bağımsız yonko - amiral ayarında ve etliye sütlüye karışmayan adamlar çıksa çok iyi olmaz mı?Herkese güçlü birisi geldi kalite birisi onun da rakibi olucaktır dümdüz devleri Kid tek eliyle halleder zaten
Edit : Adamın zaten tek eli var da şakasına dememiştim
Shanks’ın bir şekilde önünü keser Oda , Luffy’e rakip olmasın diye Ace’i bile öldürmek zorunda kaldı. Yoksa Shanks olur zatenLuffy, Kid, Shanks, Teach. Bunlar en büyük adaylar şuan KK için.
Kimsesizlerin kimsesiziyim, kimsesizimGrosei lobisi yoktu, kurdum. Değerli kf üyelerine duyurulur.