Ne çekincesiydi o? Kaçırdım sanırım...Geçiş arcının geçiş bölümünün tek sayfasıyla nasıl bu kadar büyük patladınız arkadaş? Tebrik ederim
@Roronoa Zoro çekincelerinde haklı çıktın. Uyarmıştın sen bu civanları.
Ne çekincesiydi o? Kaçırdım sanırım...Geçiş arcının geçiş bölümünün tek sayfasıyla nasıl bu kadar büyük patladınız arkadaş? Tebrik ederim
Zoro Kakuyu tekledi spoilerında net konuşmak istemedi uyardı galiba ama olan oldu.Ne çekincesiydi o? Kaçırdım sanırım...
Şu mesaja ışınlanNe çekincesiydi o? Kaçırdım sanırım...
La olm bir durun bölüm çıksın ya. Bu spoilercılara güven olmaz. Kaku düşmemiş bile olabilir.
Zoro fanları...Şu mesaja ışınlan
peşine düşer denizciler diyor pasif kalan eski bir korsan,klonlar baydırıyor artık umarım olmaz.Bu iki üç bölüm önce Vegapunk'un telefon ile konuşup yardım istediği kişi bence artık kesinlikle klon.
1-) Kaido
2-) Xebec
3-) King
Sırası ile bunlardan biri olmasını bekliyorum.
Avcum kaşınıyor. Şöyle zevkle Sanci gömmek çekiyor canım.O değil de Sanji çocuk Hancock'u görünce gözleri kalbe dönmez değil mi?
Gaban olabilir mi?peşine düşer denizciler diyor pasif kalan eski bir korsan,klonlar baydırıyor artık umarım olmaz.
Ee tecrübelendik artık. Bizzat Oda tarafından kandırılınca, spoiler sağlayıcıları vız geliyor.Geçiş arcının geçiş bölümünün tek sayfasıyla nasıl bu kadar büyük patladınız arkadaş? Tebrik ederim