Bu saydıklarımın hepsinin de peşine düşer denizciler. Eskiden kalan korsanlar arasında denizcilerin peşine düşeceği Xebec var sadece aksi bence sıvama olur. Korsan olmayıp peşine düşecekleri Lunarianlar yada Ponegrif okuyabilen kişiler olabilir. 2. si savaş için çağırılmaz herhalde. Geriye sadece Klonlar, Xebec'in kendisi veya Lunarianlar kalır.peşine düşer denizciler diyor pasif kalan eski bir korsan,klonlar baydırıyor artık umarım olmaz.
Özellikle Mads ekibi ile Rocks tayfası arasındaki bağlar iyice gözle görülür oldu. Bu gidişle Xebec hakkında önemli bir bilgi görmemiz olasıBu iki üç bölüm önce Vegapunk'un telefon ile konuşup yardım istediği kişi bence artık kesinlikle klon.
1-) Kaido
2-) Xebec
3-) King
Sırası ile bunlardan biri olmasını bekliyorum.
Adamlar Rayleigh'in bile peşine düşmüyor. Gaban'ın ne önemi var kiGaban olabilir mi?
Sanji fanı olmak zordur, dünyayla savaşırsın ama Sanji fanı olmamak daha zordur, Sanji fanıyla savaşırsın..Biliyorsun kadına vuramadığını ama her sezon o karakterin karşısına kadın karakter çıkartıp dayak yedirttiyorsun size Allah sabır versin Sanji fanı olmak zor iş.
Raftel’in konumunu biliyor adamAdamlar Rayleigh'in bile peşine düşmüyor. Gaban'ın ne önemi var ki
Smoothie gibi suyunu ve enerjisini çekme sanırım.Stussy'nin meyve Ceasar gibi zehirmi yoksa Sugar gibi dokunuşmu ? Eğer Sugar gibiyse Lucci'nin iradesi Luffy kadardır benim gözümde, diş felan işlemez
Zoan tipi yarasa meyveside olabilir hatta Oda elini bol tutar Stussy meyveyi uyandırmış bile olabilir.Smoothie gibi suyunu ve enerjisini çekme sanırım.