Lucci gidici gibi geçmiş olsun.
Yalnız kuş Reyize kalbimi bıraktım o kravat o bakış nedir allasen?
birde kakuya koo karo diyor
Lucci gidici gibi geçmiş olsun.
Kuşun iç ses: Acaba Lucci beni bir kuş olarak görüyor mu...? kskskskskks
Stussy,Guernica,Joseph,Gismonda,Maha.Lucci, Kaku falan CP9 üyesiyken CP0'da kimler vardı ve şu an neredeler?
Daha okumadım bölümü, gördüklerime göre konuşuyorumaga ciddi değilsiniz di mi? En yakın arkadaşı,diğer arkadaşı tarafından ihanete uğruyor ona şaşırıyor be hayır, dalga geçiyosanız belli edin bizde öyle yazalım
Yanlış alıntı.aga ciddi değilsiniz di mi? En yakın arkadaşı,diğer arkadaşı tarafından ihanete uğruyor ona şaşırıyor be hayır, dalga geçiyosanız belli edin bizde öyle yazalım
Lucci’nin hakisinin Luffy kadar olacağını ve Stussyden kurtulacak kadar güçlü olacağını sanmıyorum hem Stussy bence Lucciyi çok iyi bir şekilde analiz etmiştir.Kizaru veya başka güçlü bir denizci gelmezse CP0’nun o adadan kârlı çıkacağını düşünmüyorum.Trafalgar D. Law her iki temel Haki türünü de kullanabilir. Bununla birlikte, Şeytan Meyvesi yeteneklerine daha fazla güvendiği için, ikisini de savaşta nadiren kullanır. Zaman atlamasından Haoshoku Haki hakkında bilgiliydi, Silvers Rayleigh'nin İnsan Müzayede Evi'ndeki düşmanları yere serdiğini ve düşman olmayanları aktif halde bıraktığını görmüştü . Kaidou ve Big Mom'a karşı mücadelesinden sonra, yeterince yoğun Haki'nin Şeytan Meyvelerinin etkilerine karşı koyabileceğini öğrendi; bu , Doc Q'dan Shiku Shiku no Mi'nin etkilerine karşı savaştan sonra başardığı bir şeydi .(wiki)
Law'da da kral haki yok
Film Z de buna benzer bir olayla karşılaşmıştık ama film canon olmadığı için çok da üzerine düşülmedi. Umarım Oda reyiz "gag" uğruna bize canon bir Z vakası yaşatmaz.O değil de Sanji çocuk Hancock'u görünce gözleri kalbe dönmez değil mi?