Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1072 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucci, Kaku falan CP9 üyesiyken CP0'da kimler vardı ve şu an neredeler?
Stussy,Guernica,Joseph,Gismonda,Maha.
Maha izo ile rahmetine kavuştu,Joseph bilgileri aktarmaya gitti,Guernica görevini yaptı düşüncesiyle öldü veya felç kaldı,Stussy sentoumaru gibi hıyanetçi çıktı.Daha eskileri carmel ana zamanı var sanırım ama bilmiyorum onlarca yıl önceydi o çünkü.
Filmlerde böyle senaryo bulamazsın :D
 
Bölüm içeriği çok kısa. Bunca olayı beraber işlemesi bütün her şeyi aşırı kısaltıyor. Bir yandan Kuma, bir yandan Vega ve Bonney, bir yandan CP0 vs Zoro, bir yandan Luffy ve diğerleri derken her birine bir iki sayfa çizsen bölüm bitiyor. Böyle böyle 2-3 sayfada bitirilecek mevzuları 10 bölümdür görüyoruz. Adam bölüm uzatma taktiği bulmuş, senelerdir yedirmeye çalışıyor. Bunca okuyucunun, bölümün içeriğini koca bir boşluk olarak algılaması, tamamen bundan kaynaklı. Kısa meseleleri hemen çözmektense biriktirip, 10 mesela haline getirip, her bölüm bu meseleleri 2-3 sayfa çiziyor arkadaşımız. Hiç biri de bir sonuca bağlanmıyor.
 
Trafalgar D. Law her iki temel Haki türünü de kullanabilir. Bununla birlikte, Şeytan Meyvesi yeteneklerine daha fazla güvendiği için, ikisini de savaşta nadiren kullanır. Zaman atlamasından Haoshoku Haki hakkında bilgiliydi, Silvers Rayleigh'nin İnsan Müzayede Evi'ndeki düşmanları yere serdiğini ve düşman olmayanları aktif halde bıraktığını görmüştü . Kaidou ve Big Mom'a karşı mücadelesinden sonra, yeterince yoğun Haki'nin Şeytan Meyvelerinin etkilerine karşı koyabileceğini öğrendi; bu , Doc Q'dan Shiku Shiku no Mi'nin etkilerine karşı savaştan sonra başardığı bir şeydi .(wiki)

Law'da da kral haki yok
Lucci’nin hakisinin Luffy kadar olacağını ve Stussyden kurtulacak kadar güçlü olacağını sanmıyorum hem Stussy bence Lucciyi çok iyi bir şekilde analiz etmiştir.Kizaru veya başka güçlü bir denizci gelmezse CP0’nun o adadan kârlı çıkacağını düşünmüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık