Luccide fatihin hakisi yoktur bence.Stussy'nin meyve Ceasar gibi zehirmi yoksa Sugar gibi dokunuşmu ? Eğer Sugar gibiyse Lucci'nin iradesi Luffy kadardır benim gözümde, diş felan işlemez
Luccide fatihin hakisi yoktur bence.Stussy'nin meyve Ceasar gibi zehirmi yoksa Sugar gibi dokunuşmu ? Eğer Sugar gibiyse Lucci'nin iradesi Luffy kadardır benim gözümde, diş felan işlemez
reiiju olayında luffy meftaydı öpüp kurtardı bence reiju olayı gibi bakmak lazım. Sugar olayı biraz daha farklı.Stussy'nin meyve Ceasar gibi zehirmi yoksa Sugar gibi dokunuşmu ? Eğer Sugar gibiyse Lucci'nin iradesi Luffy kadardır benim gözümde, diş felan işlemez
Daha çok uyuşturucu gibi.Aynen Sanji sigara gibi birşey zehirlese de bırakamıyorsun.
Trafalgar D. Law her iki temel Haki türünü de kullanabilir. Bununla birlikte, Şeytan Meyvesi yeteneklerine daha fazla güvendiği için, ikisini de savaşta nadiren kullanır. Zaman atlamasından Haoshoku Haki hakkında bilgiliydi, Silvers Rayleigh'nin İnsan Müzayede Evi'ndeki düşmanları yere serdiğini ve düşman olmayanları aktif halde bıraktığını görmüştü . Kaidou ve Big Mom'a karşı mücadelesinden sonra, yeterince yoğun Haki'nin Şeytan Meyvelerinin etkilerine karşı koyabileceğini öğrendi; bu , Doc Q'dan Shiku Shiku no Mi'nin etkilerine karşı savaştan sonra başardığı bir şeydi .(wiki)Luccide fatihin hakisi yoktur bence.
Reiju keşke beni de öpüp kurtarsa.reiiju olayında luffy meftaydı öpüp kurtardı bence reiju olayı gibi bakmak lazım. Sugar olayı biraz daha farklı.
Lucci hayatında bu kadar ürpermemiştir. Zoro bir başka cidden. Luffy sopalar, dikiş atarlar, Zoro sopalar, toprak atarlar…
Yalnız kuş Reyize kalbimi bıraktım o kravat o bakış nedir allasen?
birde kakuya koo karo diyor
aga ciddi değilsiniz di mi? En yakın arkadaşı,diğer arkadaşı tarafından ihanete uğruyor ona şaşırıyor be hayır, dalga geçiyosanız belli edin bizde öyle yazalımLucci hayatında bu kadar ürpermemiştir. Zoro bir başka cidden. Luffy sopalar, dikiş atarlar, Zoro sopalar, toprak atarlar…