King zoana dönüşmeden uçabiliyor mu ki?Seraphimler'in kanatları uçmaya yardım ediyor mu yoksa King'in dnası kullanıldığı için öngörmedikleri bir çeşit mutasyon tarzı bir şey olabilir mi? Çoğunlukla yerdeyken saldırıyorlar.
King zoana dönüşmeden uçabiliyor mu ki?Seraphimler'in kanatları uçmaya yardım ediyor mu yoksa King'in dnası kullanıldığı için öngörmedikleri bir çeşit mutasyon tarzı bir şey olabilir mi? Çoğunlukla yerdeyken saldırıyorlar.
Uçabiliyor, evet.King zoana dönüşmeden uçabiliyor mu ki?
Orada zoan formunda bence, havadayken çok hızlı zoana girip çıkıyor. Burada düşecekken zoana girip yükseliyor, sonra atak yaparken eski haline dönüyor misal.Uçabiliyor, evet.
King’in hibritti gözüktümü?Orada zoan formunda bence, havadayken çok hızlı zoana girip çıkıyor. Burada düşecekken zoana girip yükseliyor, sonra atak yaparken eski haline dönüyor misal.
Attığım sayfada daha havadayken normale dönüyor. Dediğin gibi olsa Zoan formunda görünürdü. Söylediğin gibi de olabilir tabi.Orada zoan formunda bence, havadayken çok hızlı zoana girip çıkıyor. Burada düşecekken zoana girip yükseliyor, sonra atak yaparken eski haline dönüyor misal.
Bi ara batmanın arabası tarzı bir moda girdi o hibrit sanırım.King’in hibritti gözüktümü?
Attığım sahnede hibrit forma girmiş de olabilir bu arada. O formunda da yüzü aynı kalıyor. Yine de kanatları kendisini uçuracak kadar büyük, uçamaması için bir neden yok gibi.Bi ara batmanın arabası tarzı bir moda girdi o hibrit sanırım.
Smoker, rica etsem benim yazdığım Ryuma ile ilgili tahminlerine bakabilir misin? Acaba senin fikrin nedir diyeUçmak için pek elverişli görünmüyorlar.
Kingi, nam-ı diğer uçamayan kuş mu yapacaksın @MontanaOrada zoan formunda bence, havadayken çok hızlı zoana girip çıkıyor. Burada düşecekken zoana girip yükseliyor, sonra atak yaparken eski haline dönüyor misal.