Bu bölüm güzeldi Bize hükümetin içinde bile bir klon olduğunu gosterdiYeni spoiler ne zaman düşer? Çok boş bu bölüm konuşmaya değmez.
Bu bölüm güzeldi Bize hükümetin içinde bile bir klon olduğunu gosterdiYeni spoiler ne zaman düşer? Çok boş bu bölüm konuşmaya değmez.
Allah bilir yorunun da gücü büyüyüp küçülebilmedir.Bunu Oda'ya sorman lazım, bana değil.
Şu an bir başka örneğini görmediğimiz tek şey Özel Paramecia türü meyve.Meyve uyandırma artık boynuna janjanlı atkı takmaca mı oldu? Vay arkadaş adam seriyi gittikçe rezil bir noktaya taşıyor.
Zoanlarda çıkıyor o form. Doflamingo ve Katakuri'de göründüğünü hatırlamıyorum. Hayvanlara yele ekliyor gibi uyanışta, kabartıyor kullanıcıyı.Meyve uyandırma artık boynuna janjanlı atkı takmaca mı oldu? Vay arkadaş adam seriyi gittikçe rezil bir noktaya taşıyor.
Bulgur pilavı meyvesi çıkmazsa göremeyiz muhtemelen.Şu an bir başka örneğini görmediğimiz tek şey Özel Paramecia türü meyve.
Görürüz. Canı sıkılır bir meyveye ekstra özellik verir, sonra da o meyvenin aslında Özel Paramecia olduğunu söyler.Bulgur pilavı meyvesi çıkmazsa göremeyiz muhtemelen.
Ulan buna logia dedim de doğada bulgur pilavı yok. :dGörürüz. Canı sıkılır bir meyveye ekstra özellik verir, sonra da o meyvenin aslında Özel Paramecia olduğunu söyler.
Muşmula meyvesi çıkarsa şaşırmam.Bulgur pilavı meyvesi çıkmazsa göremeyiz muhtemelen.