Seraphimler'in kanatları uçmaya yardım ediyor mu yoksa King'in dnası kullanıldığı için öngörmedikleri bir çeşit mutasyon tarzı bir şey olabilir mi? Çoğunlukla yerdeyken saldırıyorlar.Seraphimlerdeki kanat ile Stussy'deki kanat farklı yapıda.
Seraphimler'in kanatları uçmaya yardım ediyor mu yoksa King'in dnası kullanıldığı için öngörmedikleri bir çeşit mutasyon tarzı bir şey olabilir mi? Çoğunlukla yerdeyken saldırıyorlar.Seraphimlerdeki kanat ile Stussy'deki kanat farklı yapıda.
Bu Stussy şimdi tam olarak kim ? Ruhu farklı,görünüşü farklı gibi bir şey mi anlayamadım tam ?İlk Serapim Stussy değil, ilk başarılı klon Stussy. İkisi farklı şeyler.
Evrim geçirmiş isteSeraphimlerdeki kanat ile Stussy'deki kanat farklı yapıda.
Uçmak için pek elverişli görünmüyorlar.Seraphimler'in kanatları uçmaya yardım ediyor mu yoksa King'in dnası kullanıldığı için öngörmedikleri bir çeşit mutasyon tarzı bir şey olabilir mi? Çoğunlukla yerdeyken saldırıyorlar.
Weevil'ın annesi olan Buckingham Stussy'nin genç halinin klonu. Muhtemelen normal insanlar gibi yaşlanmıyor.Bu Stussy şimdi tam olarak kim ? Ruhu farklı,görünüşü farklı gibi bir şey mi anlayamadım tam ?
Rica ediyorum çok gerekmedikçe beni alıntılama ya da etiketleme. Gerçekten seninle muhatap olmak istemiyorum.Evrim geçirmiş iste
Bayağdır dikkatli okumadığımı farkettim sağolasın cevap için.Weevil'ın annesi olan Buckingham Stussy'nin genç halinin klonu. Muhtemelen normal insanlar gibi yaşlanmıyor.
BoşBu arcın sadece 2-3 bölümünü okudum sonra ilgimi çekmeyince bırakmıştım. Şu an nasıl gidiyor ?
Kurozumi Higurashi ya eskiden Rocks Korsanları'nın bir üyesiydi ya da onlarla yakın ilişki içerisindeydi. Bunu nereden anlıyoruz? Birincisi Kaidou ile tanışıklığının olmasından, ikincisi de Taklit Meyvesi'nin güçlerini Orochi'ye gösterirken önce Stussy'nin, sonra da Shiki'nin kılığına girmesinden. O tayfada bulunmuş en az üç kişiyi tanıyor, ikisine de dokunacak kadar yakın olabilmiş.Bayağdır dikkatli okumadığımı farkettim sağolasın cevap için.