Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bogart işlenmezse harbi Oda’nın en büyük kazığı olacak.
Off-Panel geçilmeyecek kadar önemli bir durum. Aokiji falan da Garp'ın yanında olursa hele içinden geçmeleri gerekiyor o tayfanın. Law'ın adamları dövüşüyor lan bunlarla. Garp'ın eğittiği adamlar mı varlık gösteremeyecek. :/

Yine bir silüet/gizemli adam vakası daha.
Hayır güvendiği adam varmış bir de... Hee yanında onca Seraphim vardı, o adam ve Sentoamru da varken kaçabilirdin. Sırf bu isimler bile Law'ın tayfadan güçlü yapar seni. Barto falan geziyor lan New World'e sen mi gezemeyeceksin de yardım istiyorsun. Hem rezil kurgu, hem de hala 25 senedir aynı işleyiş. Aynen çok heyecanlandık silüet karakterden.
 
Kizaru geliyor adaya üstelik zoro madem bu cp ajanlarıyla kapışacaktı luffynin yanında olsa zaten kapışabilirdi.Ne diye gemide bekledip yine cp ajanlarıyla karşılaşıyor.
Kizaru gelene kadar bu adamlar boş duracak değil ya, tayfa kacmasın diye gemiye saldırıyolar kizarunun ne zaman geleceği de belli değil o zamana kadar tayfanın adadan ayrılmicağnın garantisi yok.
Luffy'nin zoro'ya ihtiyacı yoktu ki luffy istese 3 cp0 ajanınını paketlerdi maksat oda hikaye yazsın.
 
Ohahahahafhags öyle mi demiş cidden utanmadan? :ehe::ehe: Lan gerçi deli gibi nefret ettiğim eski bir düşmanım beni Luffy gibi enseye şaplak totoya... modunda dalga geçerek dövse ben de hıncımdan kendi kendimi yerdim :ehe:
Sadece Lucci değil Luffy’i tanıyan herkes Yonko olduğuna inanmıyo, korkmuyolar da o yüzden
 
Abi ne alaka ya Ace bir denizci miydi napsaydi tüm halkın kahraman dediği adam o gün orada Ace için savassaydi kim denizcilere güven duyardu
torunuydu. bunlar ucuz bahaneler. ace ve roger denizci olsaydı ve roger acei newgate emanet etseydi bünyesinde bulunduğu korsan grubu acei idam etmek istediğinde newgate sessiz mi kalacaktı? ya da luffy denizci olsaydı kardeşim dediği adamı sırf kendisine kahraman diyorlar diye ölüme mi terk edecekti? evet garp iki ara bir derede kalmış, zor bir tercihle sınanmış ve bu sınavı verememiş. torununu kurtarmayan adam coby için harekete geçmiş. dua edelim de bir daha kimseyi kaybetmek istemiyorum diye yakınarak bu işi yapmış olsun. en azından ace olayından dili yanmış yoğurda ekmek çalıyor deriz.
 
Kizaru gelene kadar bu adamlar boş duracak değil ya, tayfa kacmasın diye gemiye saldırıyolar kizarunun ne zaman geleceği de belli değil o zama kadar tayfanın adadan ayrılmicağnın garantisi yok.
Luffy'nin zoro'ya ihtiyacı yoktu ki luffy istese 3 cp0 ajanınını paketlerdi maksat oda hikaye yazsın.
İşte hem bunu yapabilecek güçte luffy hemde kaçmak için gemi koruyorlar la olum zaten tek başına hepsini paket edebilirsin ne diye zoro vs kaku izletiyorsun.Zoro oyalasın denizcileri luffyler gelip birlikte kaçsın sonra.Yok illa kaku vs zoro ile vakit kaybettiricek :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık