Cp0 adadayken tayfanın onlarla carpışması kacınılmazKüfür etseydi zoroculara daha iyiydi kaku ne olum ahahshgs bu kuma kendini iyice deli yaptı adamı kurtarıyorlar koşup geri gidiyor senin ben tipini...
Cp0 adadayken tayfanın onlarla carpışması kacınılmazKüfür etseydi zoroculara daha iyiydi kaku ne olum ahahshgs bu kuma kendini iyice deli yaptı adamı kurtarıyorlar koşup geri gidiyor senin ben tipini...
Kizaru geliyor adaya üstelik zoro madem bu cp ajanlarıyla kapışacaktı luffynin yanında olsa zaten kapışabilirdi.Ne diye gemide bekledip yine cp ajanlarıyla karşılaşıyor.Cp0 adadayken tayfanın onlarla carpışması kacınılmaz
Bogart işlenmezse harbi Oda’nın en büyük kazığı olacak.Kılını kıpırdartsa bile gömüyorlar ki. Yalnız sadece Helmeppo'yu alıyor yanına, sağlam toşbil var. Hiç sanmıyorum, ama umarım Bogard'ı falan da işler Oda... Roger'ın Ray'i varsa Garp'ın da Bogard'ı var. Bu kadar güçsüz olmamalı. Helmeppo ve Koby eşeklerini bile adam etmiş Garp, Bogard'tan da beklentim var.
Ohahahahafhags öyle mi demiş cidden utanmadan? Lan gerçi deli gibi nefret ettiğim eski bir düşmanım beni Luffy gibi enseye şaplak totoya... modunda dalga geçerek dövse ben de hıncımdan kendi kendimi yerdim