Hasır şapkalara saklıyor bence.Çok fazla göstermez Elbafı.Elbaf belli belirsiz bile gözükmüyor, fazla gizem kasmış Oda. Beklentim arttı bu adaya.
Hasır şapkalara saklıyor bence.Çok fazla göstermez Elbafı.Elbaf belli belirsiz bile gözükmüyor, fazla gizem kasmış Oda. Beklentim arttı bu adaya.
Aynı rota değil ama belki Vegapunk oraya gitmek isteyebilir, en mantıklı tercih o olur sığınması için. Vegapunk’ı bırakmak için rotayı değiştirirlerse giderler ama Kid’in de macerasını ucundan gösterir.Hasır şapkalara saklıyor bence.Çok fazla göstermez Elbafı.
WB Ace hariç kimseyi umursamıyor yahu... Ona rağmen Luffy olmasa Ace'i kurtaramazlardı.@Montana @II. Invictus
WB TeachYonkou değilken bile gidemedi peşinden öldürülen Thatch için.
Hala ayak yapıyor bu WB fanları.
@RedTeroR
@Whitebear D
@Edwar D. Newgate
Saygı duyuyor ve tayfasına katmak istiyor. Cidden bu Koby'nin maceralarını anlatan ayrı bir seri gelmeliTeach'in bu dövüş için bir sebebi yok. Direkt verse Koby'yi en mantıklısı. Sohbet etmek için kaçırdı Koby'yi resmen.
Sen dua et senin çar yonkou oldu yoksa neler neler söylerdim.@Montana @II. Invictus
WB TeachYonkou değilken bile gidemedi peşinden öldürülen Thatch için.
Hala ayak yapıyor bu WB fanları.
@RedTeroR
@Whitebear D
@Edwar D. Newgate
Merak etme gerçeğin peşinde koşanlar, gölgelerde saklanıyorlar. Biz burdayız.Peki korsanfanda bu söylediğini umursayan var mı ? Biz Ace için boşa mı dirsek çürüttük hmm…
Hasır şapkaların Elbaf'a gitmeme ihtimalleri yok artık ya.Aynı rota değil ama belki Vegapunk oraya gitmek isteyebilir, en mantıklı tercih o olur sığınması için. Vegapunk’ı bırakmak için rotayı değiştirirlerse giderler ama Kid’in de macerasını ucundan gösterir.
Luffy gelince Kid’i şöyle bulacakHasır şapkaların Elbaf'a gitmeme ihtimalleri yok artık ya.
Saul - Kayıp yüzyıl - Usopp - Loki ve Lola ilişkisi... Kid'i ucundan gösterir tadımlık fazla detaya girmez diye düşünüyorum.Big Mom'ın çocukluğunda yaptığı gibi.
Garp'ı taş atarak mı dövecek diyorsun ?