Peki korsanfanda bu söylediğini umursayan var mı ? Biz Ace için boşa mı dirsek çürüttük hmm…İnsanı küçülten ölmesi değildir, nasıl öldüğüdür mw efendi, bilmem anlatabildim mi?
Peki korsanfanda bu söylediğini umursayan var mı ? Biz Ace için boşa mı dirsek çürüttük hmm…İnsanı küçülten ölmesi değildir, nasıl öldüğüdür mw efendi, bilmem anlatabildim mi?
Ace kurtulsun diye kaptanı dahil binlerce kişi telef oldu la o savaşta. Bir sürü adam "Yapma etme lan Akainu gibi bir odunun kışkırtmasına da düşülmez ki ellam" diye yalvardı da üstelik. Sonuç? Bıbımı hıkırıt ıtmı!!! Boşa yaşanmışlık hissinin bu kadar yoğun olduğu başka bir durum daha yoktur muhtemelen :/Peki korsanfanda bu söylediğini umursayan var mı ? Biz Ace için boşa mı dirsek çürüttük hmm…
Puahsısıs WB reiz tabur komutanı gibi gidip sabah içtiması alıyor 5 amiral 5 schi toplam 10 büyükbaş ve binlerce dızcı.Öleli 600 bölüm oldu hâlâ her hafta oyaci konuşuyorlar böyle bir büyüklük
Garp'la Sengoku'dan akan tere bak Keban barajının %25'ini doldururlar
Tek yonkouya sengoku ile gitse sevineceksin yaniGemide Sengoku olsa millet Sengoku da gidiyor diye sevinecek @Millennium Wizard @RedTeroR ve @Whitebear D ise Garp tek gitmiyor diye sevinecekler. Mentaliteye bak. O kadar patladilar ki artık boyle kucuk seylerden mutlu oluyorlar.
@Montana @II. InvictusTek yonkouya sengoku ile gitse sevineceksin yani
Allah kimseyi bu kadar düşürmesin
Garp reis beklemeden yola koyulmuş. WB dediğin gibi gidememişti Teach’in peşinden.@Montana @II. Invictus
WB TeachYonkou değilken bile gidemedi peşinden öldürülen Thatch için.
Hala ayak yapıyor bu WB fanları.
@RedTeroR
@Whitebear D
@Edwar D. Newgate
Öleli 600 bölüm oldu hâlâ her hafta oyaci konuşuyorlar böyle bir büyüklük
Bu da Garp-Sengoku'nun yetiştirdiği bebeyi gördükten sonra WB'den akan ter...Öleli 600 bölüm oldu hâlâ her hafta oyaci konuşuyorlar böyle bir büyüklük
Meh Luffy’nin çatıya girişi ve Big Mom ile Kaido’nun arasından yürüyüşü daha iyiydi. Dövüşde sıvadı ama Oda.Serinin en güzel giriş sahnesi. Son savaşta bile böyle bir epik giriş sahnesi olacağını düşünmüyorum.