Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru gelmeden ayrılacaklarini sanmam. Herkes bir arada neredeyse. Cp0 gücü yetmese dahi oyalayacaklardir. Seraphimler biraz problemli gibi. lucci'de cidden utanma yokmus luffy güle oynaya umursamadan ezdi hala birseyler yapacak güya :)

Diger taraftan vegapunk nereye gitmeyi düsünüyor? Elbaf harici bir cevap yok şimdilik. Elbaf vurgusu op ilk zamanlarindan beri vardı. Elbaf arc'in raftel öncesi en zorlu ve belkide son arc oldugunu düsünüyorum. Nasıl bir hikaye olucak görücez lakin vegapunk, hurdacı olsun tayfayi da katarsak birseylerin altyapisini hazirliyor gibi elbaf için. Kaido'dan çok daha büyük ve zorlu bir vs. bekliyorum.

Bu arada law ne olucak muamma ama bir şekilde kaçmayi basarirsa oda bir ihtimal luffy, hurdacı ve law'un birlikte raftel'e gitmesi gibi bir durum olabilir. Phoneleri okuma yetenegi şimdilik robin ve sukiyaki'de var. Pudding yetenegi uyandirirsa BB'nin de ihtimali var ve Hurdacı'nın yaralı adam dedigi elbaf'ta ise bir ihtimal Saul'sa onun da zayıf da olsa okuma ihtimali olabilir kitaplardan ne ögrenildigini bilmiyoruz veya çakal vegapunk bile feyk atabilir. Elbaf bir sekilde bazı şeylerin belirlenecegi arc olacak gibi. Ancak BB ve shanks'ta op için harekete geçti. Olaylar hızlandı.

Elbaf belirleyici olsa da raftel öncesi tüm vs'ler biticektir. 2 ihtimal duruyor. Her türlü shanks ve BB denklemden çekilecege benziyor.
- hurdacı ve law denklemden çekilir tayfa tek raftel'gider
- luffy, law ve hurdacı ya da bunlardan biri ve tayfa ile raftel'e gidilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık