Burgessın dövüşten sonra garp raporu alıp bir daha çalışmaması lazımMillet Burgess'e Garp'ı yediriyo, mevzulara bak. Bakalım Roger'ın "Smoker"'ı yaşlı haliyle bile ne kadar güçlü çıkacak
Law gene kendi kazdığı kuyuya düşüp kalbini Teach'e kaptırmıştır kesin xD Yalnız bu sefer ki Smoker diğeri gibi kalbi düşmandan alabilmek uğruna bir kamyon dayak yemez ayık olsun herkesMillet Burgess'e Garp'ı yediriyo, mevzulara bak. Bakalım Roger'ın "Smoker"'ı yaşlı haliyle bile ne kadar güçlü çıkacak
Garp'in kalbini sıkan olsa kendi eli parçalanır.Law gene kendi kazdığı kuyuya düşüp kalbini Teach'e kaptırmıştır kesin xD Yalnız bu sefer ki Smoker diğeri gibi kalbi düşmandan alabilmek uğruna bir kamyon dayak yemez ayık olsun herkes
Kalbini sıkmaya çalışan şuursuzları görmek reisi daha da sinirlendirmiştirGarp'in kalbini sıkan olsa kendi eli parçalanır.
Yahu Burgess ile eşleşse ne olacak ? Dövüş olacak falan mı sanıyorsun cidden ?Bakalim gelirse acayip güzel olur ama emekli Garp ın başina iş gelecek diye korkmuyor değilim, ya Burgessle eşleşecek ya da Moriah bunun gölgesini çalacak gibi hissediyorum
Yahu Burgess ile eşleşse ne olacak ? Dövüş olacak falan mı sanıyorsun cidden ?
Sabo arenada tek atamadı, sonrasında meyve yediği için üstün gelmişti. Şimdi Burgess yeni meyve yiyerek güçlendirme aldı. Şu sahnenin tersinin yaşanacağını düşünüyorum,Sabo'nun tek attığı adam Garp'ı durduracakmış.Ya sabır...
Usta bilerek mi yapıyorsun ?Sabo arenada tek atamadı, sonrasında meyve yediği için üstün gelmişti. Şimdi Burgess yeni meyve yiyerek güçlendirme aldı. Şu sahnenin tersinin yaşanacağını düşünüyorum,