Luffy’le aramı açma benim kendin cevap ver senin yüzünden Kid vs Lucci de Lucci’ye oy vermek zorunda kalıyoruzBahane içinde bahane @Alpamis
Luffy’le aramı açma benim kendin cevap ver senin yüzünden Kid vs Lucci de Lucci’ye oy vermek zorunda kalıyoruzBahane içinde bahane @Alpamis
Ben en çok Loki'yi merak ediyorum. Lola'ya aşık olan adam nasıl biridir acaba.Elbaf belli belirsiz bile gözükmüyor, fazla gizem kasmış Oda. Beklentim arttı bu adaya.
Zoro abim diye etrafta dolanıyorsun, iki gün önce böyle yonko olmaz falan diyordun Luffy’e. Kendiniz yapıp yapıp azmettirici aramayın sağda solda.Luffy’le aramı açma benim kendin cevap ver senin yüzünden Kid vs Lucci de Lucci’ye oy vermek zorunda kalıyoruz
Sanırım akşam WB amv izlemenin vakti gelmiş.Öleli 600 bölüm oldu hâlâ her hafta oyaci konuşuyorlar böyle bir büyüklük
Garp'la Sengoku'dan akan tere bak Keban barajının %25'ini doldururlar
Tarafsız oluşum da bambaşka bir mesele diye yorumladımZoro abim diye etrafta dolanıyorsun, iki gün önce böyle yonko olmaz falan diyordun Luffy’e. Kendiniz yapıp yapıp azmettirici aramayın sağda solda.
yanlamada @Millennium Wizard ’ı geçtin, artık yeni şampiyonsun @II. InvictusTarafsız oluşum da bambaşka bir mesele diye yorumladım
Yok Garp sevgi yumruğu falan filan diyecek Burgess de el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış diye yapıştıracak cevabı ve sonrası aşağıdaGarp'ı taş atarak mı dövecek diyorsun ?
Garp Teach'in peşinden gitmekle WB'den daha fazlası olduğunu şimdiden kanıtladı zaten.Garp kaybederse sahte kahraman olduğu tescillenir , kafa kafaya dövüşürlerse efsanelerde geçen şeyin naylon olduğu sadece normal güçlü biri olduğu ortaya çıkar , kazanırsa da madem o kadar güçlüydün Ace’i niye kurtarmadın.
Kısacası ne olursa olsun Garp’tan adam olmaz
Coby ölmüş demek tamamdırGarp Teach'in peşinden gitmekle WB'den daha fazlası olduğunu şimdiden kanıtladı zaten.
Öden öldürülür sesin çıkmaz. Thatch yavrucağın kaptanı olduğun gemide soykırıma uğrar. Cevabın olmaz. 20 leopar desenli hemsirelere serum taktırır kendine.