@RedTeroR ve @Millennium WizardTüm shonen mangalarda bir derbi vardır, one piece'in derbisi Roger vs Garp'dır. Roger vs WB yan sanayi derbidir.
@RedTeroR ve @Millennium WizardTüm shonen mangalarda bir derbi vardır, one piece'in derbisi Roger vs Garp'dır. Roger vs WB yan sanayi derbidir.
Yan sanayi derbi bile değil derbiciktir.Tüm shonen mangalarda bir derbi vardır, one piece'in derbisi Roger vs Garp'dır. Roger vs WB yan sanayi derbidir.
Anlamadığınız şey Roger masum insanlara korku salacak birşey yapmadı Hükümete büyük tehdit oldu hükümette başladı medyada propagandaya halkı korkuttu.Wb için çocuklar o bir şeytan diye ip atlıyorlar seride.Fakat gerçekte olan şey bu değil.Kaosu hükümet kendi yaratıyor suçlulara halkın öfkesini yöneltmek için.Garp gibi adam bunları adı gibi biliyordur.Ace kaos falan çıkarmayacaktı gariban halka ne yapacak Ace.Hapse atılsın tamam ama idam edilmemeliydi.Garp buna tepkisini koyamadı jinbe gibi tepkisini koyup hapse girse adamdır derdik ama şu an diyemiyoruz.Sebebi basit, Ace Roger'ın oğlu ve insanlar (farklı adalarda yaşayan masum insanlar) onun da Roger gibi olacağını düşünüyor ve korkuyor. Bu tarz bir kaosun önüne geçmek için idam edildi.
Sizle mi uğraşacağım yeni yıla sizle tartışarak girersem bir sene boyunca kafa ütülersiniz diye korkuyorum.Sert gelmişsin usta @RedTeroR zaten patladı patlayacak. @Millennium Wizard desen kaçmış uzaktan izliyor…
Olm daha koyduğun avatardan patladın birde bize patlama diyorsun.Patlamalı havai fişek gösterisi izlemek istersem senin avatarına bakıyorum.
Tek görselle Garp'ı bitiren koca yürekli insan sana da selam.Hala devam ediyor neyse mutlu yıllar
Avatarın neyine patlayacağım la? Bir şey bulamayınca avatar avatar deyip duruyorsun. :SOlm daha koyduğun avatardan patladın birde bize patlama diyorsun.Patlamalı havai fişek gösterisi izlemek istersem seni avatarına bakıyorum.
İyi taktikmiş. Benimde işime yarar.Sene olmuş 2023 hâlâ Ace üzerinden Garp mı gömülüyor? Bazı kişilere ne anlatsan boş.