Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071: Bir Kahramanın Saldırısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 141 62.7%
  • Orta

    Kullanılan: 52 23.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 32 14.2%

  • Kullanılan toplam oy
    225
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan şu garp dragona devrimci olmasını söyleyen ordu kurup hükümete karşı güçlenmesini söyleyen biri çıkarsa , ace ve luffy denizcilerde gücünü etkisini otoritesini arttırmak için onların çok güçlü olacagını amiral yada koramiral liğe ulaşacağını düşünüp kendi etki alanını gücünü arttırıp denizcilerin hükümet yanlılarını ekarte edip yönetimi ele geçirip hükümete karşı ayaklanmak amacında çıkarsa ee malum kılıç timi diye bir kuruluş tanıtıldı kurucusu garp olabilir belli olmaz. Bu garpa sövenler ne der acaba diye düşünmeden edemiyorum.
 
Sebebi basit, Ace Roger'ın oğlu ve insanlar (farklı adalarda yaşayan masum insanlar) onun da Roger gibi olacağını düşünüyor ve korkuyor. Bu tarz bir kaosun önüne geçmek için idam edildi.
Anlamadığınız şey Roger masum insanlara korku salacak birşey yapmadı Hükümete büyük tehdit oldu hükümette başladı medyada propagandaya halkı korkuttu.Wb için çocuklar o bir şeytan diye ip atlıyorlar seride.Fakat gerçekte olan şey bu değil.Kaosu hükümet kendi yaratıyor suçlulara halkın öfkesini yöneltmek için.Garp gibi adam bunları adı gibi biliyordur.Ace kaos falan çıkarmayacaktı gariban halka ne yapacak Ace.Hapse atılsın tamam ama idam edilmemeliydi.Garp buna tepkisini koyamadı jinbe gibi tepkisini koyup hapse girse adamdır derdik ama şu an diyemiyoruz.
Sert gelmişsin usta @RedTeroR zaten patladı patlayacak. @Millennium Wizard desen kaçmış uzaktan izliyor…
Sizle mi uğraşacağım yeni yıla sizle tartışarak girersem bir sene boyunca kafa ütülersiniz diye korkuyorum. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık