Denizciler cinciboncuk gibi dizdi shicleri üstüne dövüştürdü ama hükümeti arkasına almışlar. Fazla almışlar belli ki
Tsunade diye okudum ben yatar yeter bu kadarMihawk kendi isteğiyle kendi isteğini yapıyormuş reyiz ben bunu anladım. Ama kendi dediğimi bir mantığı oturtamadım. Yani Mihawk'ın emir almasına gerek yokmuş gibi bir anlam çıkıyor sanki allah allah
@Sesshomaru Gel dediğin zaman geliyor ama gel dendiği için gitmiyor. Siz çağırdığınız için gelmedim ben kendim geldim diyor. E bu bildiğin Tsundere ?
Hemen sürü mantığına gidiyorlar, köpek içgüdüsü. Üçü falan toplanıyor hızlıca yeni grup kuruyorlar.Onlar mifak ve avaneleri aslında ama sen bilirsin. Kötü köpek sürüye kurt getirince sahipleri yeter deyip uyutma kararı aldı. Belediye ekiplerinden istedikleri kadar kurtulduklarını sansalar da kaderleri bellidir. Bundan kaçış yok;
İnsan sahip olduğu köpeği tekrar elde etmez , etmek istemez garp zaten kutsalların köpeği , mihawki istemelerinin sebebi de mesajinda saklı , sahip değiller çünkü mihawk köpek değil.Kutsallar Garp’a elleyebiliyor mu? Hayır. Köpek olsa elleyebilirlerdi, Mihawk’ın fare gibi saklanmasının nedeni ellenebilmesi.
İplerin üzerinde garp yazıyor reis gözlerim beni yanıltmadıysa.Onlar mifak ve avaneleri aslında ama sen bilirsin. Kötü köpek sürüye kurt getirince sahipleri yeter deyip uyutma kararı aldı. Belediye ekiplerinden istedikleri kadar kurtulduklarını sansalar da kaderleri bellidir. Bundan kaçış yok;
Elde etmek ne ya ben adama elleyemiyorlar diyorum sen elde etmek diyorsun. Sengoku açık açık Garp’a dokunamadıklarını söyledi, başka biri onun yerinde olsa öldürülürdü falan diyor. Düşün efsanesi evrende tanrı olarak kabul gören kutsalların boyunu bile aşmış. Sen hükümet Mihawk’ı arkasında istedi falan diye olmayan bir şeyi söylüyorsun, adamın ölüm fermanını verdiler işte. Mihawk görevinden kovulup kapı dışarı edildi, ardına tekme basıldı. Garp’a bunu yapamazlar, adam hükümsüz takıldığı halde hem de.İnsan sahip olduğu köpeği tekrar elde etmez , etmek istemez garp zaten kutsalların köpeği , mihawki istemelerinin sebebi de mesajinda saklı , sahip değiller çünkü mihawk köpek değil.
İplerin üzerinde garp yazıyor reis gözlerim beni yanıltmadıysa.
Hocam ben garpın hiç böyle büyük lanse edildiğini görmedim , ama akainu 5 goroseiye ayık olun aklınızı alırım dedi onu biliyorum.Elde etmek ne ya ben adama elleyemiyorlar diyorum sen elde etmek diyorsun. Sengoku açık açık Garp’a dokunamadıklarını söyledi, başka biri onun yerinde olsa öldürülürdü falan diyor. Düşün efsanesi evrende tanrı olarak kabul gören kutsalların boyunu bile aşmış. Sen hükümet Mihawk’ı arkasında istedi falan diye olmayan bir şeyi söylüyorsun, adamın ölüm fermanını verdiler işte. Mihawk görevinden kovulup kapı dışarı edildi, ardına tekme basıldı. Garp’a bunu yapamazlar, adam hükümsüz takıldığı halde hem de.
Garp'ın, Sabondy'de Kizaru'nun uyguladığı tarifeyi uygulaması lazım Kara Sakal tayfasına. Kizaru Logia olduğu için dokunulmazdı o zamanlar; Garp'ın deli dehşet hakisinden dolayı Kara Sakal ekibindekilerin meyvelerinin 0 etkiye sahip olması lazım. Oda yine hevesimizi kursağımızda bırakacak...
Haki meyveyi kapatmıyor ki nasıl meyvenin etkisi 0 olacak Böyle olsa Luffy her vurduğunda Kaido Ejder formundan çıkardi, Lawın sahnesi çok farklı bir sahne, karakterin kendi üstündeki yeteneği atıyor, rakibe etki etmiyorGarp'ın, Sabondy'de Kizaru'nun uyguladığı tarifeyi uygulaması lazım Kara Sakal tayfasına. Kizaru Logia olduğu için dokunulmazdı o zamanlar; Garp'ın deli dehşet hakisinden dolayı Kara Sakal ekibindekilerin meyvelerinin 0 etkiye sahip olması lazım. Oda yine hevesimizi kursağımızda bırakacak...