Zoro her sinek ısırığını sezip uyanıyor mu?Garp, Morgan'ın saldırısını sezip uyanamadı Zoro reyisin farkı işte
Zoro her sinek ısırığını sezip uyanıyor mu?Garp, Morgan'ın saldırısını sezip uyanamadı Zoro reyisin farkı işte
Haklısın iyi güzel de bak tam bir üstündeki mesajı oku. Ne diyeceksin şimdi bu durumda? Adama demezler mi" Ulan madem öyle oğlunu kurtarmaya gittiği savaşta Luffy olmasa hiçbir şey yapamadan ölüp gidecek Wb'ye niye laf kondurmuyon?" diye? Bazen laf atacan yapacak bir şey yok xd (Bir süre muhatap olmak istemiyorum onunla yazmazsa sevinirim )Aklıma bir konu geldi eğer oysa hak verdim, ama neden olmasın be
Garp hakkında, "yapacak" diye beklentimiz yok. Adam zaten yapacağını yapıp efsane olmuş biri, bu saatten sonrakiler ancak yolculuk öncesi çer çöp toplama olurBüyük bir meziyet olsa gerek sadece Teach için gidip Teach'e de bir şeyler yapamayacak biri üzerine beklentiye girmek
Ahahahahaha malumun ilanı olmuş resmenGarp hakkında, "yapacak" diye beklentimiz yok. Adam zaten yapacağını yapıp efsane olmuş biri, bu saatten sonrakiler ancak yolculuk öncesi çer çöp toplama olur
Kabiliyetsizliğin vücut bulmuş hali bu Oda. Hani bana sorsalar 1071 bölümde serinin en önemli 10 karakterinden birini nasıl işleyemedin diye utancımdan cevap veremem. Beceriksizliğine seviye biçmek mümkün değil. Bu kadar malzemeyi nasıl berbat edebilir akıl mantık almıyor. Hani şu tenekede kuzu yapmaya çalışıp kuzuyu kül eden adam var ya.. Heh işte o Oda.İşte @ch3rlo 'nun dediği durum burada var, Oda berbart yazar, yazacak kapasite yok. Garp'ı hiç iyi işleyemedi. Kahramanlığının dünyadaki etkisini, insanların ona bakışını göremedik. Koby dışında denizci olmak isteyen bir çocuk, Garp'ı idol almış, onu kahraman olarak gören bir insan evladı bile yok lan. Nasıl kahraman bu adam. Garp'ın nasıl bir sembol olduğunu iyi işlese, Ace olayında direkt karışmamasını da anlardık.
Fakat Oda bunların hiçbirini işlemedi. Üstüne Garp "suçlulara sempati duymam, ama ailem başkadır" dedi. Hükümetten büyük suçlu mu var lan. dasdas
Cümleyi anlamamışsın sanırım. Zaten yazdıklarımızı bugüne kadar doğru anlıyor olsan bu tartışmayı yapıyor olmazdık.Ahahahahaha malumun ilanı olmuş resmen
Ne yaptığını da göreceğiz en fazla 2v1 atmıştır yine de 2v1 atarak kazanmak Garp için büyük başarı olur diye ek düşeyim buraya.
Bence oda Garpı iyi işlemedi değil biz gözümüzde çok büyüttük.Adamın her çizdiği karakter Oden Roger gibi efsane olacak değil. Böyle karakterleri de çizmezi gerek.Tarihde de bence böyle karakterler çokKabiliyetsizliğin vücut bulmuş hali bu Oda. Hani bana sorsalar 1071 bölümde serinin en önemli 10 karakterinden birini nasıl işleyemedin diye utancımdan cevap veremem. Beceriksizliğine seviye biçmek mümkün değil. Bu kadar malzemeyi nasıl berbat edebilir akıl mantık almıyor. Hani şu tenekede kuzu yapmaya çalışıp kuzuyu kül eden adam var ya.. Heh işte o Oda.
Karasakal'a çok büyük darbe olur. Önce Mihawk'ın ödülü sonra Rayleigh sonra Law derken bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa itibarını toplayamaz.Olacak olanı söyleyeyim ben de o zaman law ile dövüş devam ediyor çünkü Oda karasakalı zaferle tanıştırmaz olan zaferlerinden de şüphe duymamızı sağlar.