Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071: Bir Kahramanın Saldırısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 141 62.7%
  • Orta

    Kullanılan: 52 23.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 32 14.2%

  • Kullanılan toplam oy
    225
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır yine güce takıldınız.Güc olarak tabiki çok büyük isim.Ancak motivasyonu her askerinki gibi askere emir verirsin yapar aynı olayın One piece uyarlanmış hali.Gözünüzde çok büyütmeyin goku gibi karakter işte dövüşmeyi seven adam.Efsane hikayesi olan biri değil
Seri 300 bölümlük bir seri olsa haklısın derdim ama 1000 bölümü devirmiş bir seriden bu tarz şeyler beklemek okuyucunun hakkı.
 
  • Like
Tepkiler: ByZ
Hepimiz yıllardır... Bb, Shanks'i öldürecek diue bekledik. Sırf herkesin beklediği olmasın diye Shanks yerine Garp'ı koydu muhtemelen. Güle güle Garp seni hiç sevmedim.
 
Garp'ın gitmesi Sword ekibinin tanıtımını da yapar. Garp bunların onursal başkanı gibi bir şey galiba. Olayın içinde Kuzan ve Coby de olacak. Geleceğin denizcileri olan Sword yapılanması detaylı açıklanır belki.
 
9 yaşında ki yeğenim daha iyi işler karasakal karakterini en azından Oda gibi saçmalamaz. Yami yami ve Gura gura gibi iki sağlam meyve üstüne silahlanma ve gözlem hakisi verdiğin bir karakteri yukarı taşımak yerine nasıl yerin dibine sokarımı düşünüyorsun harbi rezilsin Eichiro Oda.
 
Garp Burgess'ın meyve ile yaptıklarını saf gücüyle yapabilecek bir karakter zaten. Arada ki kalite farkı çok büyük.
 
Torun muhabbeti baştan ofsayt yav. :/

Garp sırf onlardan emir almamak için alt rütbe kalmış birisi. Yani pislik olduklarının farkında, ki kendi ağzıyla öyle olduklarını söyledi zaten. Buna rağmen denizciliğe devam ediyor. Garp'ın motivasyonunu, amacını öğrenmeden bu tür konular üzerinden eleştirmenin hiçbir manası yok.
Ya adamın 2 derdi var 1.si korsan dövmek 2.si kurabiye yemek :D Garp fanları bile neden şunu bunu yapmadı demiyor demez niye diyelim her karakterin kapasitesi belli, lakin ki bunu yapmadı orada niye olmadı şöyle yapsaydı... o zaman diğerlerinin seride etkisi olmazdı ki aizen mi bu :/ Her karakter kendi kaderini çizdi ki en büyük örnek ace işte. Yaptığı hatalar ölümüne sebep olmuş iken ''neden kurtarılmadı''. 2 defa kendini ölüme atanı 3.cü defa ne diye kurtarsınlar... Ben basit garp'ı seviyorum, seviyoruz...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 56)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık