Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071: Bir Kahramanın Saldırısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 141 62.7%
  • Orta

    Kullanılan: 52 23.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 32 14.2%

  • Kullanılan toplam oy
    225
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp reisin heybeti için bile olsa '' İyi '' seçeneğine veririm oyumu.Herifin son sayfadaki omuz genişliği bile yeter. Nasıl bi fizik var adamda , yumruğuyla kafa patlatacak adamım diye bağırıyor :mincika:

Kestaneyi çizdirmese bari :ehe:
 
Torun muhabbeti baştan ofsayt yav. :/

Garp sırf onlardan emir almamak için alt rütbe kalmış birisi. Yani pislik olduklarının farkında, ki kendi ağzıyla öyle olduklarını söyledi zaten. Buna rağmen denizciliğe devam ediyor. Garp'ın motivasyonunu, amacını öğrenmeden bu tür konular üzerinden eleştirmenin hiçbir manası yok.
İşte @ch3rlo 'nun dediği durum burada var, Oda berbart yazar, yazacak kapasite yok. Garp'ı hiç iyi işleyemedi. Kahramanlığının dünyadaki etkisini, insanların ona bakışını göremedik. Koby dışında denizci olmak isteyen bir çocuk, Garp'ı idol almış, onu kahraman olarak gören bir insan evladı bile yok lan. :D Nasıl kahraman bu adam. Garp'ın nasıl bir sembol olduğunu iyi işlese, Ace olayında direkt karışmamasını da anlardık.

Fakat Oda bunların hiçbirini işlemedi. Üstüne Garp "suçlulara sempati duymam, ama ailem başkadır" dedi. Hükümetten büyük suçlu mu var lan. dasdas
 
Adamın kahramanlığı Roger'ın ekmeğini yemekten geliyor, sen gelmiş tutunacak dal diyorsun, Garp önce kendi tutunduğu dala baksın :D
Ney ney? Roger'ın ekmeğini yemek mi? :D Roger onun ekmeğini yemediyse iyi.
Nerde yedi ekmeğini mesela?


Tutunacak dala ihtimacımız yok. Yakında Oda hazretleri Garp'ı işleyecek o zaman görüşürüz zaten :gamyon:
Dala gerek yok gerçekten de, patlama kuvvetiyle düşüşünü hafifletiyorsun zaten :D
 
Şimdi Teach bu zamana kadar Law'ın defterini düremediyse yazık senin yonkouluğuna deriz. Garp oraya gidene kadar Law da Coby de esir olarak bir yerde paketlenmiş olması lazım. Garp gelsin bunları kurtarsın sonra da tam kaçacakken Bb tayfası tarafından katledilsin. Mis gibi senaryo.
 
Karakterli biri olsa oğlu gibi olurdu, iç çatışma falan yok. Croco gibi soykırımcının, Dof gibi vandalın hapsedildiği yerde torununu idam ediyorlar(tamamen politik sebeplerden, belli bir seviye zekası olanın rahatça çıkarım yapacağı bir sonuç), koskoca adayı tarihten siliyorlar, milyonlarca bebeği katlediyorlar, hala bunların köpekliği yapıyor. Milyonlarca bebeği kundaktayken boğdurduklarında bunun yanlış olduğu çıkarımını yapamamış mı Garp efendi? Zayıf, gücü yetmez biri olsa anlarım da, yüksek ihtimalle tarihteki en güçlü denizcilerden biri, hiçbir bahanesi yok.
Normal de Garp ilgilendiğim bir karakter değil ama samimi söylüyorum şu yazından sonra teach daha şerefli gözüktü gözüme. :D
 
Şimdi Teach bu zamana kadar Law'ın defterini düremediyse yazık senin yonkouluğuna deriz. Garp oraya gidene kadar Law da Coby de esir olarak bir yerde paketlenmiş olması lazım. Garp gelsin bunları kurtarsın sonra da tam kaçacakken Bb tayfası tarafından katledilsin. Mis gibi senaryo.
Olacak olanı söyleyeyim ben de o zaman law ile dövüş devam ediyor çünkü Oda karasakalı zaferle tanıştırmaz olan zaferlerinden de şüphe duymamızı sağlar.
 
Okuduğum ilk manga bölümünün de Garp'ın gelişi olması baharat katıyor
Adam dünyaya daha Garp'ı tanımadan önce nefret etmek için gelmiş, genlerinde var, takdir edilesi... :hhh:
Özellikle şunu başka bir konu için o kadar çok duydum ki... İşe yaramıyor ne yazık ki :ehe:
Aklıma bir konu geldi eğer oysa hak verdim, ama neden olmasın be :rolleyes:
Küfür değildi be, pekiştirme argosuydu ve üstüne sansürlüydü. Garp hype yaşanırken banladın bir de yazıklar olsun sana :mad:
Pekiştirme argosu diye kabul edip ona izin verirsek pandoranın kutusu açılır. Sansürlü dediğinde bir harf çıkartmışsın :D Garp hype yaşanıyor hala merak etme :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık