Burges garpı alır zaten. Bu tartışmaya açık bir konu bile değil
WB'ye yalvardığı gibi bir yalvarma sahnesi gelmezse kusura bakmayın ama boş olur benim için.Abi evrakta sahteciliği anlaşılmasın diye araya Robin sıkıştırmış kafayı yersin.
Çok güzel bir deyimdir. Fazla kullanan görmedim. Hay bin yaşa.@Alpamis'in deyimiyle ölüye yatmalar başlar.
Ne diye yalvaracak? Dedesi mi babası mı Teach'in?WB'ye yalvardığı gibi bir yalvarma sahnesi gelmezse kusura bakmayın ama boş olur benim için.
Size tabi bir kıl çekmesi bile yeter beklentiniz o kadarmış yapacak bir şey yok
Bilmem ne diye yalvaracağını, orası kendi hayal gücüne kalmışNe diye yalvaracak? Dedesi mi babası mı Teach'in?
Usopp'a laf yok doğum günü benimle aynı.Usopp’a bak utanıyorum şu adamdan Luffy dövüp bırakacağına öldürseydi keşke
WB karşısında ki Teach ile şuan ki Teach'in aynı olmadığının farkındasındır herhalde güç olarak.WB'ye yalvardığı gibi bir yalvarma sahnesi gelmezse kusura bakmayın ama boş olur benim için.
Size tabi bir kıl çekmesi bile yeter beklentiniz o kadarmış yapacak bir şey yok
Yani ? Garp, Wb'nin o zamanki haliyle mi çıkacak karşısına Teach'in.WB karşısında ki Teach ile şuan ki Teach'in aynı olmadığının farkındasındır herhalde güç olarak.
Karakter olarak hala yalvarabilir ama potansiyel var.
WB'nin ancak kendisiyle iş yapabildiği Gura Gura Teach'te sonuçta.Yani ? Garp, Wb'nin o zamanki haliyle mi çıkacak karşısına Teach'in.
Ne güzel memleket arkadaş. Olur tamam eğer 500 tane kurşun kılıç yarası falan alırsa Garp, Teach'e ulaşmadan önce o zaman değerlendirmeyi ona göre yaparız xD
WB'nin ancak kendisiyle iş yapabildiği Gura Gura Teach'te sonuçta.