Yok yav kendileri de biliyor ne yaptıklarını o yüzden kıvranıyorlar. Zarar verirse bilmem ne nedir ya gerçekten 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
Montaj mı diyorsun?
Yine iftira atıyor.
Garp'dan neden nefret ediyorsun peki seride tek bir 1v1 galibiyeti olmayan kafasız Ace'i kurtarmadığı için mi?Reis bunlar benden beter Garp hateri çıktılar baya hoş oldu ama
Montaj mı diyorsun?
Ciddi olarak Burgess alır dediğini sanmam reddinin.Eski mesajlar duruyor orada. Noter imzalı.
Redi bilmem de Reiper ve Ishho ciddi görünüyorlardı bana.Ciddi olarak Burgess alır dediğini sanmam reddinin.
Ciddi olarak Burgess alır dediğini sanmam reddinin.
Garp Winner adasına gelse ne olacak yahu, kılı kadayıf teline dönmüş, Burgess yeni gücüyle döver bunu bir kenara atar.
Red, Ace fanı değil yav Zoro’dan çalış ona. Çakma Dofçu MW gibi dümenden Ace fanı.Garp'dan neden nefret ediyorsun peki seride tek bir 1v1 galibiyeti olmayan kafasız Ace'i kurtarmadığı için mi?
@Montana nasılım ustam direkt bam teline saldırdım...
@Reiper Reis baktım gömüyor daha fazla gömsün diye yorumuna bayıldığımı, çok haklı olduğunu söyledim.Ciddi olarak Burgess alır dediğini sanmam reddinin.
Serideki tüm karakterleri Ace için kurban ederim ama Garp ile olan olay farklı, o tamamen boş karakter Ace ile alakasız. Ben 10 yıl önceki ankette Akainu'yu severime oy atmışım Ace için Garp'a olan bir durumum yok.Red, Ace fanı değil yav Zoro’dan çalış ona. Çakma Dofçu MW gibi dümenden Ace fanı.