sade bir yonko tayfası değil arıkovanı zaten korsanların marinefordu, toplanma yeri.Koskoca denizci filosu ile yonkou tayfası bir yani?
sade bir yonko tayfası değil arıkovanı zaten korsanların marinefordu, toplanma yeri.Koskoca denizci filosu ile yonkou tayfası bir yani?
Law ile olan dövüşleri ne ara bitti de o adaya geçtiler?sade bir yonko tayfası değil arıkovanı zaten korsanların marinefordu, toplanma yeri.
Wb Kaido’nun adasına gitmeye de korkmuştu. Garp>WbKoskoca denizci filosu ile yonkou tayfası bir yani?
Denizci filosu dediğin 3 amiral... Sengoku-Garp savaşmadı bile. Teach dahil tayfada en az 3 amiral seviyesi adam var...Koskoca denizci filosu ile yonkou tayfası bir yani?
Mevzu Teach geçti mi geçemdi mi değil, Oda isterse geçer. Adam bir bölüm orada gözüküyor bir bölüm başka yerde, mevzu Garp’ın denizcilerden adam akıllı destek bulamadan Korsan Adasını basması. O adayı Oda Nassua adasından esinlendi büyük ihtimalle, Korsanlar Cumhuriyeti olduğu dönemden.Law ile olan dövüşleri ne ara bitti de o adaya geçtiler?
Wb Kaido’nun adasına gitmeye de korkmuştu. Garp>Wb
@Mihawk Teach'İn tayfasında amiral seviyesinde adamlar varmış. Ne diyorsun?Denizci filosu dediğin 3 amiral... Sengoku-Garp savaşmadı bile. Teach dahil tayfada en az 3 amiral seviyesi adam var...
Ben geçmez demiyorum. Böyle bir bilgi nerede geçiyor? Onu soruyorum.Mevzu Teach geçti mi geçemdi mi değil, Oda isterse geçer. Adam bir bölüm orada gözüküyor bir bölüm başka yerde, mevzu Garp’ın denizcilerden adam akıllı destek bulamadan Korsan Adasını basması. O adayı Oda Nassua adasından esinlendi büyük ihtimalle, Korsanlar Cumhuriyeti olduğu dönemden.
Geçmiyor, adayı yöneten kişi Teach olduğu için olası bir dövüş üzerine konuşuyor milletBen geçmez demiyorum. Böyle bir bilgi nerede geçiyor? Onu soruyorum.
@Mihawk Teach'İn tayfasında amiral seviyesinde adamlar varmış. Ne diyorsun?
Kong'u eklemeyi unutmuşsun.Seride Amiral gücünde olmayan karakterler sıralı tam liste;
Kizaru
Akainu
Aokiji
Fujitora
Aramaki
Garp
Sengoku.
Bunlar dışında herkes Amiral gücündedir ya da üstüdür.