Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G5 ile 3 yumruk yetti.Keşke şerefiyle tek yeseydi böyle maskara olmasaydı Lucci...
G4 ile 4 yumruk yeter.
2 yıl sonra Luffy > 2 yıl sonra Lucci yapar.Yine patladınız.
Kral haki bassın fışkırtmalı olacak şekilde Lucci'ye yarım atar ne 3'ü dördü.

Kral haki basmasın, Kong Gatling ile girişsin tek atar tek yine. Ama leşi çıkar asfalta.:D BM bile ruhunu teslim etti sadece atağı izlerken bile.
 
Yani lucci nin op zamanına göre 1 ay önceki luffyden daha güçlü olduğunu düşünmek bence mantıklı değil. Sonuçta luccide muhtemelen wano sonrası uyandırmadı meyvesini. Hani wanı öncesi tüm kek sonrası luffylerin karşısına çıksa tayfayı indirirdi demek bu. Kata marco gibi adamlar amirallerle vs atıp onları tutabilecek karakterler 40 küsür yaşındalar senelerce türlü türlü savaşlara girmişler de gelişmişler hakide meyvede uyanışta vs var adamlarda. Lucci daha 2 sen önce kereste kesiyordu sadece bir zoan uyanışıyla bu seviyeye gelinse kaido tüm zoanları uyandırmak için adamlarının içlerinden geçerdi.
Oda bu aşamada Nika karşısına çıkardığına göre güçlüymüş.Ama bu yeneceği anlamına gelmez tabii.Luffy bir bakışta kral haki eklemeyi çözdü ne power uplar aldı yine alıp yenebilirdi.Lucci daha güçlü olurdu ama Luffy de tek atabileceği seviyede olmadığından bir yolunu bulurdu.Oda karşısına çıkarmadı işte.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık