Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O biçim dayanıklı bu biçim üstünmüş queenden falan fistan.
Değil mi? Doğru sana göre Cacci'nin spermi=kral haki... Unutmuşuz. :eek:

Sanci germa geni uyandırmaz len,,hakiden güçlenir lan sadece. Zoro Kaido'ya daldıysa Sanci de dalar lan, en kötü King'i indirir lannn. Bunlar hiç söylenmemiş gibi Kuin'i güçlü gösterme çabanıza bitiyorum. İçinizde minik Dns varmış meğersem.
 
Kaido kıyasına giren sensin yoksa ne kıyaslayacağım. Arada uçurum var. Tabi sen bu adama amiral gücünde dersen biraz olsun performans göstermesi gerekmiyor mu? Bu elemanı kıyaslayacağım çapsız aha bu.
Luffy güncel haliyle g4 gerek yok King’e kral haki ekleyip vursa King’in kalkabileceği şüpheli.Kaptanına vurduğu vuruşları biliyorsun.Sen gidip Lucci’yi bu adam seviyesinde görüyorsun.Neyse daha fazla yazmak istemiyorum.
 
Kendisine laf anlatmaya çalışanlara karşı Mw.
Laf anlatmaya çalışsa iyi açık buldum falan sanıyor. :D Nika ile Kaido’yu kıyaslıyorum Nika anlaşılsın diye.Daha sonra Nika ile Lucci’yi kıyaslıyorum ki gücü anlaşılan adama karşı Lucci’nin ayakta kalabilmesi ve neden saldırılarının işlemediği anlaşılsın diye.Arada bağlantılar kuruyorum bir yonko örnek vermek lazım o da mecbur Kaido.Fakat direk Kaido Lucci’den zayıf yada Lucci Kaido ayarında demişim gibi yorumlamalar geliyor. :S Lucci’den Kaido performansı bekleyenler ben değilim başkaları.Çünkü anca Lucci yonko seviye falan çıkarsa güçlüymüş diyecekler öyle can sıkıcı bir gerçek var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık