Kaido G5 Luffyden kan aldıluffy g5 de kimden hasar aldı ki? Kaido bile bir şey yapamadı sadece vurmakla bir şey olmuyor karakter ölümsüz.
Kaido G5 Luffyden kan aldıluffy g5 de kimden hasar aldı ki? Kaido bile bir şey yapamadı sadece vurmakla bir şey olmuyor karakter ölümsüz.
Cidden kafayı yiyorum ama troller dalga geçmeler benim bu kadar canımı sıkmıyor. “ Kaido Luffy g5’e geçtikten sonra bile bir süre dövdü. “ Şimdi bu nedir ? neden x karakterden Kaido performansı göstermesini bekliyorsun.Kaido en güçlü korsan birebirde en güçlü isim değil mi beni yenebilecek adam yok olsa olsa Nika olur diyen bir adam değil mi… Yapmayın şöyle yorumlar vallahi üzülüyorum.Kaido, Luffy g5'e geçtikten sonra bile bir süre dövdü. Çok veya az hasar vurdu o ayrı mesele. Son saldırıyı karşılamasa belki yine kazanırdı, onu bilemeyiz. Hemen Nika deyip işin içinden sıyrılıyorsun.
Sonraki bölümlerde Kizaru vs Luffy olursa daha iyi performans gösterdiğini göreceksin. Bu sefer ne olacak?
Trol değiller bildiğin @Alpamis, gidip Kaido ve Lucci kıyası yapacaktı da bir iki yorum atıp geri dönderdim.Cidden kafayı yiyorum ama troller dalga geçmeler benim bu kadar canımı sıkmıyor. “ Kaido Luffy g5’e geçtikten sonra bile bir süre dövdü. “ Şimdi bu nedir ? neden x karakterden Kaido performansı göstermesini bekliyorsun.Kaido en güçlü korsan birebirde en güçlü isim değil mi beni yenebilecek adam yok olsa olsa Nika olur diyen bir adam değil mi… Yapmayın şöyle yorumlar vallahi üzülüyorum.
Sanji ağır ayar verir kizaruya bence de aklı varsa zoroya dalar belki orda biraz varlık gösterebilirKizaru'nun aklı varsa Zoro'nun karşısına çıkmaz.
Alpamis’e şunu derdim benTrol değiller bildiğin @Alpamis, gidip Kaido ve Lucci kıyası yapacaktı da bir iki yorum atıp geri dönderdim.
Düşünsene gidip Kaido ve Lucci kıyası yapıp sonra da hikaye yazacaktı.
İkisini ayiran en büyük nokta birini luffy , birini zoro indirdi. Zoro ve luffy fanlarının destekleri sayesinde bu iki lobi büyüdü.King ve Lucci arasındaki ortak nokta ikisininde fanları dayak yedikleri için kendilerini övüyor.