Ciddi savaştı ama birbirini ezme durumu yoktu ona anlatmaya çalıştım.Sargı yara bandı bunlar basit şeyler ayaküstü uygulandıysa.Sengoku da mfde bantlanıyordu sargılanıyordu ama gördüğümüz kadarıyla adama doğru düzgün vuran olmamıştı bile.Ciddi bir hasar olmadı ama ciddi savaştılar di mi? Tıpkı Luffy vs Lucci gibiydi.
Daha ne kadar batabilirsiniz merak ediyorum.
Ben o sayfayı @RedTeroR için attım. O bilir ne demek istediğimi.
Bu Vegapunk Darth Vader yapar sonra da başarısız der rengi açık oldu diye. Sözde meyveler birer tane benzersizdi şeytan meyvesinin olayı buydu ama her meyveden yüzer tane yaparmış istese.Yemin ediyorum bu bilgi naruto,bleach,torikoda gelse mangakanın ne soyu kalmıştı ne de sopu xDManga panelini bu yorumla birlikte SGK mufettisine gösterdim, hemen başvuru yapsın maluliyet aylığı bağlayalım dedi, hadi gene iyisin sayemde maaşa bağlanacan
BB demek hakkaten mero mero dese milleti taşa cevirecekmis
Peki tehlikenin farkında mısınız, dövüş Veganin dükkanında yapiliyor, Nika ortaya çıkıyor, tüm verileri toplayıp Nikayı kopyalarlar Vega renkleri tutturamadigi için bu sefer siyah Nika yaparlar bizim Nikayla darkside Nika carpisir @RedTeroR @Millennium Wizard