Evet ağlıyoruz şuan @Empyrium ile gözlerimize de yarabandı taktıkBazıları ağlıyor bu bilgiden sonra.
Evet ağlıyoruz şuan @Empyrium ile gözlerimize de yarabandı taktıkBazıları ağlıyor bu bilgiden sonra.
Bu meyveler kimde işte o da önemli,belki Luffy gibi meyvelerinin tanrı meyvesi olduğunu anlayamamış kişiler vardır xdCanım istiyor diye fazlasını çıkarmazsa söylenmiş 3 tanrı daha var işte. :d
Bunu hiç bir zaman unutma her yeni çıkan güçlü karakter amiralle kıyaslanır,bu seri bitene kadar değşmeyecek tek kuraldır.Yıl olacak 2023 hala ona buna amiral deniyor. Ben yeni üyeyken 2015'te konuşulurdu bunlar.
Biri bence kesin Im.Bu meyveler kimde işte o da önemli,belki Luffy gibi meyvelerinin tanrı meyvesi olduğunu anlayamamış kişiler vardır xd
Ben yarabandı kopyalamayı düşünüyorum çok önemli baksana ezilmiş karakteri iki saniyede kaldırmış ayağa üstelik iksir gibi sonradan azraille de cebelleşmiyorsun.800 yıl meyve kaçıyormuş ama kopyalamamışlar 1 sene de kopyalanan meyveler gibi, yersen.
Redin zaten kabul etmesi için daha ne gerekiyor merak ediyorum
5 yarabandıRedin zaten kabul etmesi için daha ne gerekiyor merak ediyorum
Yarabandını WB ve Roger'da veri olarak öne süren sendin. Bak yaralanmışlar o yüzden yarabandı taktılar felan diye. Şimdi yarabandı beğenmiyon. Üstelik burada yarabandı tek tarafta.Ben yarabandı kopyalamayı düşünüyorum çok önemli baksana ezilmiş karakteri iki saniyede kaldırmış ayağa üstelik iksir gibi sonradan azraille de cebelleşmiyorsun.
Hasan, sen ezmiş diyorsun. Yarabandı nedir ya. Wb ve Roger denk kapışmışlar. Aradaki farkı anlamıyor musun xDYarabandını WB ve Roger'da veri olarak öne süren sendin. Bak yaralanmışlar o yüzden yarabandı taktılar felan diye. Şimdi yarabandı beğenmiyon. Üstelik burada yarabandı tek tarafta.