nika modundayken kaido bile silah tokuşturamıyorduCiddi bir hasar olmadı ama ciddi savaştılar di mi? Tıpkı Luffy vs Lucci gibiydi.
Daha ne kadar batabilirsiniz merak ediyorum.
Ben o sayfayı @RedTeroR için attım. O bilir ne demek istediğimi.
nika modundayken kaido bile silah tokuşturamıyorduCiddi bir hasar olmadı ama ciddi savaştılar di mi? Tıpkı Luffy vs Lucci gibiydi.
Daha ne kadar batabilirsiniz merak ediyorum.
Ben o sayfayı @RedTeroR için attım. O bilir ne demek istediğimi.
Eve gidince bir kolaj yapıcam sana. Kaido ne yaptı Lucci ne yaptı diye.nika modundayken kaido bile silah tokuşturamıyordu
Lan gümledim . xdSaka ve Kizaru reislerin MF’de Lucci’ye çekeceği tarife
Haoshoku'lu, Kenbonshoku'lu ve Ryou Haki'li bir Luffy meyvesiz yine bu Van kedisini kuyruğundan tuttuğu gibi yerden yere vururdu.Lucci Nika öncesi Luffy’i Tokat manyağı yaparmış onu anladım.
Manga panelini bu yorumla birlikte SGK mufettisine gösterdim, hemen başvuru yapsın maluliyet aylığı bağlayalım dedi, hadi gene iyisin sayemde maaşa bağlanacanVurmuş kenara atmış. Bakmış davasına. Haki kullanmaya bile tenezzül etmemiş Luffy.
BB demek hakkaten mero mero dese milleti taşa cevirecekmisBoa BB yi kekledi demek ki. Öyle olsun zaten seriden soğuttu saçma kıvama getirmesin pedo ile. Mero ışınını yiyen aşık oluyor ise yine sıkıntı koca adamlar çocuğa mı aşık oldu taşa döndü ? Aşırı sıkıntılı görsel çizmiş...
kolaj benim pp'de küsküyü yemiş herhalde lütfi 2 dk daha bekleseler nika kaçmış hemen nika nika no mi model hikayeyi baştan yaratma ulan evrenin en op meyvesi sende ama sentouu satıp gittiler ee vega adammı ki ona yardım edenler düşünsünEve gidince bir kolaj yapıcam sana. Kaido ne yaptı Lucci ne yaptı diye.
Kaido ne yaptı ? Nika ne yaptı mı ?Eve gidince bir kolaj yapıcam sana. Kaido ne yaptı Lucci ne yaptı diye.
Boynunun sol kısmında da var, şimdiden üç etti. 1 diye gömecektin, o da nasip olmadı.Amanın yeni farkettim Lucci'nin kolunda da bir yarabandı var
Luffy ezmiş