Valla ben Lucci Hateri değilim. Hatta çok karizma bulduğum bir karakterdir kendisi ama Luffy ile Enies Lobby'deki savaşının üzerinden iki yıl geçti. O seviyelerinden çok farklı bir ligdeler bütün tayfa.Eğip bükmenin anlamı yok. Hanginiz bu kadarını bekliyordunuz?
En Lucci haterı ya da en Nika fanı adam için bile Lucci beklenenden fazlasını başardı.
Başka tanrı meyvesi de vardır elbet,Luffy'e öyle bir rakip lazım artık xDG4 Bound Man açıp bir kaç kral hakili kong gun varsa Lucci daha kötü hale gelirdi bu arada.
G5 işin tadını feci kaçırıyor. En güçlü modu diyorsun ama şu Lucci'ye vurdukları g4'ten daha güçlüymüş imajı hiç yaratmıyor.
La sen atınca fark ettim bu nika tamamen bizim harun la full goy goy full eğlence behzatta sanji zoro olsa bu tarifeyi bizim tayfa egghead de kizzaruya uygulamasınSaka ve Kizaru reislerin MF’de Lucci’ye çekeceği tarife
ama gücü gözükmediO öyle çalışmıyor. Gözükmüş zaten karakter.
Luccide 000.5 uzunluğunda yarabandı varmış bakkaldan almışlar öf be kan revan içinde kalmıs,mosmor olmuş yüzü,kolları ba çakları kırılmısAmanın yeni farkettim Lucci'nin kolunda da bir yarabandı var
Luffy ezmiş
Sen yine de Oda'ya çok güvenmeAmanın yeni farkettim Lucci'nin kolunda da bir yarabandı var
Luffy ezmiş
Ciddi bir hasar olmadı ama ciddi savaştılar di mi? Tıpkı Luffy vs Lucci gibiydi.Bu dövüş berabere bitmişti.Yani ciddi bir hasar olmadı bu karakterlerde.Lucci’de de önemli bir hassr olmadığının kanıtı olmuş.Yanlış panel atmışsın.
Amiral dengi olmama ihtimali yok gibi birşey neredeyse.Nika zaten 5 milyarlık karakter ona karşı ne yapsa artı yazar.Yamato gibi tutmuş Nika’yı daha ne yapsın bu adam.Kimse yenmesini beklemiyordu.Bırakıp giden sonra da hakisi biter gibi büzülen de Nika olmuş.