Bir de şu itirafın üzerine gelip hikaye anlatıyorsun450 sayfanın 50 sayfası bana ait olurdu.
Bir de şu itirafın üzerine gelip hikaye anlatıyorsun450 sayfanın 50 sayfası bana ait olurdu.
Mantıklı olan da o zaten. Ana daha mantıklı olan sa Lucci yenebilir luffyiBen en kötü ihtimali yazdım yoksa bana göre de bir hasardan fazlası olur elbette. Akainu zaten baya baya zorlar hata affetmez o dövüş.
Kaidou artih yooohKaido G5 Luffyden kan aldı
Birader o zaman niye kimse zarar veremedi diyonuz? Kaido veriyordu. Lucci veremiyor meyvesi çok güçlü o yüzden veremiyor diyorsunuz. E bu zaten Lucci'nin Luffy'nin çapında olmadığını gösteriyor. Siz neyi savunduğunuzu da bilmiyonuz.Cidden kafayı yiyorum ama troller dalga geçmeler benim bu kadar canımı sıkmıyor. “ Kaido Luffy g5’e geçtikten sonra bile bir süre dövdü. “ Şimdi bu nedir ? neden x karakterden Kaido performansı göstermesini bekliyorsun.Kaido en güçlü korsan birebirde en güçlü isim değil mi beni yenebilecek adam yok olsa olsa Nika olur diyen bir adam değil mi… Yapmayın şöyle yorumlar vallahi üzülüyorum.
Nika'nın savunulmaya ihtiyacımı var?@RedTeroR G5 savunmamak için eline ne gelirse fırlatıyor.
kaido g5 luffyden aldığı kan ile luccinin bu zamana kadar aldığı kan farkı 5 katı falandır. Ha bire kusturuyordu Reis. g5 Luffy kaido ile billur geçti o ip atlama kanabonun şeklini alma falan hiç konuşmuyorsunuz. İçine girme,gözlerine elini sokma falan.Kaido G5 Luffyden kan aldı
Yalnız iddiamız şöyleydi g5'in ne kadar mantıklı olduğunu savunmam lazım ve g5'in mantıksızlığı ile ilgili söylenen bir şey yok@RedTeroR G5 savunmamak için eline ne gelirse fırlatıyor.
Red'in savunmamaya ihtiyacı varNika'nın savunulmaya ihtiyacımı var?
Gly engin luffynin annesi çıkabilir demiş. Banada mantıklı geliyor. Tabi destekleyici argüman yok ama bu luffynin annesi illa ortaya çıkacaksa oda için bundan iyi fırsat olmaz. Vegapunk dragon tanışmalarını da bi temele oturtmuş olur.karmel de olabilir