AHAHAAHAH Oğlum bu ne lan !? Kütüphanede kahkaha attım.
AHAHAAHAH Oğlum bu ne lan !? Kütüphanede kahkaha attım.
Bununla beraber arkadaki kişi Stussy ?AHAHAAHAH Oğlum bu ne lan !? Kütüphanede kahkaha attım.
e sizde onla konuşuyordu diyordunuz Geleceği görmede Lucci mi iyi nika mı iyi sence : D? Birde yerde bırakmışlar sentouyu tam Nikalık iş. Neyse kodese tıksınlar bu hiyanetçiyiHe övünmüyor muydunuz Lucci yardı diye? Luffy de kurtaramadı diyordunuz.
çok kötü çiziyor herif ya. Vs çizemiyor,karakter çizemiyor full ofpanel takılıyor,karakter öldürtmüyor neden biliyor musunuz? Seriyi uzatmak için. Herif pokemonu geçip rekor kırmak istiyor.Bununla beraber arkadaki kişi Stussy ?
Sanji'nin babası'nı maskesiz hali... Queen'in tipi... Ne iç açıcı resim.
Şu an onun konuyla alakası yok. Geleceği görmeye çalıştı mı baktı mı o sıra belli değil. Bu olay 1000 kere tartışıldı. Konsantre olup bakmadıkları sürece geleceği görmüyorlar. Bunu Katakuri de söyledi. Kaido bile sonunda bakmak istediğinde baktı.e sizde onla konuşuyordu diyordunuz Geleceği görmede Lucci mi iyi nika mı iyi sence : D? Birde yerde bırakmışlar sentouyu tam Nikalık iş. Neyse kodese tıksınlar bu hiyanetçiyi
Ağır ezilmiş. 1 tane düzgün saldırısı yok. 2 tane sıradan yumruğa bilinci kapanıyormuş. Devam etse daha temiz dövecekti ama daha önemli mevzular var.Hiç öyle ezilmiş gibi bir hali yok Lucci'nin. Gayet savaşmaya devam edecek durumda ve dediğim gibi savaş alanını terk eden kişi Nika.
Bleach'teki karakter tasarımlarını beklemiyorum ama görünce insan bune abi diyor.Dünyanın en kötü ekibi, bu nedir ya?
luffy g5 de kimden hasar aldı ki? Kaido bile bir şey yapamadı sadece vurmakla bir şey olmuyor karakter ölümsüz.Şu an onun konuyla alakası yok. Geleceği görmeye çalıştı mı baktı mı o sıra belli değil. Bu olay 1000 kere tartışıldı. Konsantre olup bakmadıkları sürece geleceği görmüyorlar. Bunu Katakuri de söyledi. Kaido bile sonunda bakmak istediğinde baktı.
Luffy'nin geleceğe bakmaması da adam akıllı haki kullanmaması da Lucci tek yemesin olaylar uzasın diye. Bu bölümle net gördük ki Luffy G5'te eğleniyorken bile Lucci'den bir tane bile darbe almadı. Basit ataklarla da ona Vietnam günlerini anımsattı. Toplamda 3 darbeye bayıldı gitti. Adamı bandajlamışlar hemen.
Buna Lucci başa baş savaştı diyen kendi aklıyla dalga geçiyordur.