Luffy de cihaz yok ki? Ayrıca kontrol eden kişi Sentamaru'ydu, Luffy'le ne ilgisi var Seraphimlerin? Hiçbir ilgisi yok.Lucci kaybetmemiş.Kaybeden serpahimleri de kaybeder elinden
Şu sahnelerde daha adam akıllı haki kullanımı görmeden ezip geçmiş Lucci'yi. Vurmuş kenara atmış işine bakmaya devam etmiş. Sen şimdi başa baş geçti, Luffy zorlandı diyebiliyor musun bu sahnelere. Diyebiliyorsan iddiayı kaybettim diyeceğim.Ayağa kalkıp seraphimleri ele geçirmişmi, evet. Haliyle kaybetti diyemeyiz çünkü savaşmaya devam edebilecek durumda ve savaş alanını terk eden kişi Nika. Op evreninde zilyon sefer gördüğümüz olaylardan. Kaldı ki op evreninde kaybeden adam öyle ayağa kalkamaz, hele ki Nika tarafından alt edilmişse.
Luffy kazandım sanmış desek daha doğru olur.Bu arada Apoo, Luffy'i teklediği zaman Luffy'e daha çok hasar çizilmişti... Lucci'de 2 bandaj var... O da hani şu bizim ufak sıyrık bandajları.
Luffy, Lucci'den kaçmış.
Doğru cihaz olayını unuttum.Demek istediğim seraphimleri Lucci artık neyle kontrol ediyorsa kendisi kontrol etmez demekti.Kaku ederdi onu da yenip elinden almak daha kolay.Luffy de cihaz yok ki? Ayrıca kontrol eden kişi Sentamaru'ydu, Luffy'le ne ilgisi var Seraphimlerin? Hiçbir ilgisi yok.
Eminim, Lucci kaybetmedi. Kaybetti diyenle de tartışmam.Emin misin?
Hiç öyle ezilmiş gibi bir hali yok Lucci'nin. Gayet savaşmaya devam edecek durumda ve dediğim gibi savaş alanını terk eden kişi Nika.Şu sahnelerde daha adam akıllı haki kullanımı görmeden ezip geçmiş Lucci'yi. Vurmuş kenara atmış işine bakmaya devam etmiş. Sen şimdi başa baş geçti, Luffy zorlandı diyebiliyor musun bu sahnelere. Diyebiliyorsan iddiayı kaybettim diyeceğim.