Evet kaybetmedi sadece dayak yedi. Kaybetti diyen mi varmış forumda? Lucci rakibi mi ki kazanma kaybetme olsun Bak ama şunu iddia edebilirim, Lucci'de kral haki olsaydı Luffy onun bile duvarda izini çıkartırdıEminim, Lucci kaybetmedi. Kaybetti diyenle de tartışmam.
Vurmuş kenara atmış adamı. Sargı bezi sarmışlar hemen.Hiç öyle ezilmiş gibi bir hali yok Lucci'nin. Gayet savaşmaya devam edecek durumda ve dediğim gibi savaş alanını terk eden kişi Nika.
gölge çizimi böyle olmaz. Sentoumaruyla konuşurken görmedi diyordunuz geçen hafta al bak bu sefer lucci konuşurken sentouyla görmemiş luffy'nin o hasarınıVurmuş kenara atmış adamı. Sargı bezi sarmışlar hemen.
Ayrıca bu sahnede hala koka değil. Gölge çizimine daha çok benziyor.
Kim görmedi dedi yahu sen ne diyon?gölge çizimi böyle olmaz. Sentoumaruyla konuşurken görmedi diyordunuz geçen hafta al bak bu sefer lucci konuşurken sentouyla görmemiş luffy'nin o hasarını
yarım kaldı, luffynin saçma şekillerini görmek ve meyveleri anlatmak için çizmiş bir şeyler yalandanNoldu limdi, kim kazandı, döviş nasık bitti?
Hiç bir şey anlamadım..
geçen hafta lütficiler olarak sizler sentoumaruyla konuşurken lütfi, lucci gelip yardı ya ondan bahsediyorum. Şimdi Lucci sentoumaruyla konuşurken nika gelip vurmuşKim görmedi dedi yahu sen ne diyon?
He övünmüyor muydunuz Lucci yardı diye? Luffy de kurtaramadı diyordunuz.geçen hafta lütficiler olarak sizler sentoumaruyla konuşurken lütfi, lucci gelip yardı ya ondan bahsediyorum