teach yeri sallayınca garp altına kaçırdı yüzünden belli oluyordu şişirilmiş balondur garp.O adam vs o adam karşılaşması Garp vs Teach olursa çok büyük malzeme çıkar.
Şu an Teach alabilir ama MF'de imkansızdı dostum. Ölü WB'ye bile kaybetti orada. Taş gibi Garp ağır ezerdi o Teach'i.teach yeri sallayınca garp altına kaçırdı yüzünden belli oluyordu şişirilmiş balondur garp.
öyle tabii ama garpın o yüz ifadesi gözümde itibarını düşürdüŞu an Teach alabilir ama MF'de imkansızdı dostum. Ölü WB'ye bile kaybetti orada. Taş gibi Garp ağır ezerdi o Teach'i.
Garp emekli adam yav bırakın adamın yakasınıO adam vs o adam karşılaşması Garp vs Teach olursa çok büyük malzeme çıkar.
Yüz ifadelerine göre seriyi değerlendiriyorsan bence biraz yanlış yoldasın. Geçen bölün Luffy nin de yüz ifadesi bozuldu lucciyi görünce napalım lucci > Luffy mi diyelimöyle tabii ama garpın o yüz ifadesi gözümde itibarını düşürdü
Öyle deme Karasakal'ın gülüşünde bir zalimlik bir ağırlık var ama velet gülüşü değil yani.Zaten kafasından oluşturup gozüne takıyor. Bildiğin Bugs Bunny okuyoruz. Yani bundan sonra Luffy'nin dövüşlerinin hiç bir ağırlığı kalmadı artık. Hele Bb ile olacak dövüşü düşünemiyorum bile...
Luffy: Ahahahahhaha
BB: Zehahhahahhaha