hahahah 2023 e gireceğizSadece an meselesi yenilmesi Lucci'nin.
hahahah 2023 e gireceğizSadece an meselesi yenilmesi Lucci'nin.
Yani şimdilik öyle dediğim gibi ama zamanla zoronun ashurasında da illa bişeyler görürüz. Birde g5 formuyla karşılaştırmamak lazım ya g5 formu yani nika muhabbeti bence ütopik birşey oldu. Luffynin meyvesi değişti bi anda tanrı oldu adam. Hani g5 pek luffy sayılmaz. En azında 20 küsür senedir okuduğumuz severek takip ettiğimiz luffy değil. Başka birşey yaptı oda kendince. Zamanla ashurayıda öyle yapabilir hatta sanjiye aşhura modu açtırıp 9 bacaklı sanji bile görsek şaşırmam şu aşamadan sonraBurada kastettigim Zoro Sahura modunu açıp da hiç çeşit çeşit saldırılar kullandığını görmememiz. Hep atımlık form saldırıları gibi durdu. Luffy'nin formları ile doğrudan örtüşmüyor. Hele G5 ile hiç örtüşmüyor.
Zoro Ashura açıp basit kılıç darbeleri atıl eğlenir gibi olursa kimse ciddi savaştı demez zaten merak etmesin arkadaşlar.
Lucci, Nika ile denk dövüşmediği için büyük patlıyorum alsdjkasldkjaslkdj ayy ayyLucci hala vuramamış, buna denk dövüşüyorlar diyorsun yaw..
İddiayı kaybediyorsun sonuçta.Lucci, Nika ile denk dövüşmediği için büyük patlıyorum alsdjkasldkjaslkdj ayy ayy
İlk gelen spoilera nasıl hikaye yazdılar görmedin herhalde. O yüzden dön muhabbeti çıktı.: DeYetmez Reis, Zoro fanları ile lütfü fanları arasındaki fark bu.
Örnek ilk gelen spoiler doğruysa hikaye anlatmayacağız.
Ama senin dedğin spoiler doğruysa hikaye anlatacaklar.
Hikaye: Nika cidddi değil
Öyle deme leoparın gizli bir silahı daha var kullanmadığı.editör arkdaşım söyledi onu kullanınca güçlenip tekir olucak. O zaman luffynin topuklarını yalayarak luffyi gülmekten bayıltıp savaşı kazanacakLucci, Nika ile denk dövüşmediği için büyük patlıyorum alsdjkasldkjaslkdj ayy ayy
Bu şarkı senin içinTartışacak gücüm yok. Söylediğin olmadığında yanıldığını göreceksin. Mihawk haterleri vs. diyorsun ya Law konusunda da senin bir farkın yok.
@yuemsa
Bu hafta da kazanamazsa 3 bölümde kaybeden karakter için zorlanmadı demez herhalde hiçkimse, bilmiyorum o kadar uçuk kaç kişi var acaba aramızdaİddiayı kaybediyorsun sonuçta.
Hikayeyi ben yazıyorum yine öyle mi ?İlk gelen spoilera nasıl hikaye yazdılar görmedin herhalde. O yüzden dön muhabbeti çıktı.: De