dokuz kın bireysel olarak bir şey yapamıyor ki.Bu Lucci'ye neden ulti atılamıyor güzel kardeşim OP'un en dokunulmaz karakteri mi bu? Kata + Kizaru karışımı bir şey yaptın başımıza. Adam yonko karşısında direnebiliyor. İki yıl önceki seviyesi 10 km öteden yayılan auradan tek yiyecek çapta kalırdı şu an. Zaten köpek gibi gelişmiş işte daha ne istiyorsun nasıl bir hak verelim amiral mi diyelim? Kınlar Kaido'nun içinden geçerlerken sen onlara nasıl bir seviye biçmiştin mesela? Luffy'nin her arc başında dövüştüğü tiplerin senin gözündeki seviyeleri ne? Oda'nın eyyamcılığına çok büyük anlam yüklüyorsun bence
Lucci dahi olarak adlandırılan, daha bebekken çalışmaya başlamış, hırsını ve azimini güçlenmeye yoğunlaşmış bir karakter. Bana çocukken rokushikiyi geçtim sahalarda çalışan kaç karakter gösterebilirsin? Mesela sabo 9 yaşında göreve falan mı gidiyordu?
haydi bana yumrukla plot armorlu ana karakteri ölümün kıyısına getiren bir karakter söyle,
Luffy'nin Meyvesini iyi çözen,uyanmış meyve sahibi olan kaç karakter var seride 1-2 falan mı?
Adamın meyvesi yırtıcı kendiside çalışkan boş çar değil demekki potansiyeli varmış.