Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen bunları yazarken Lucci armut topluyormuş benim anladığım bu. Tayfa yaparken olabilitesi var.

Başkası yaparken yok.

Biraz bencilce yorumlar yapmıyor musunuz? Sezarın hakkı sezara bu adam iki kişiyi teklemiş boşa saz çalan bir arkadaş muammelesi çekmeye gerek yok.
Bu Lucci'ye neden ulti atılamıyor güzel kardeşim OP'un en dokunulmaz karakteri mi bu? Kata + Kizaru karışımı bir şey yaptın başımıza. Adam yonko karşısında direnebiliyor. İki yıl önceki seviyesi 10 km öteden yayılan auradan tek yiyecek çapta kalırdı şu an. Zaten köpek gibi gelişmiş işte daha ne istiyorsun nasıl bir hak verelim amiral mi diyelim? Kınlar Kaido'nun içinden geçerlerken sen onlara nasıl bir seviye biçmiştin mesela? Luffy'nin her arc başında dövüştüğü tiplerin senin gözündeki seviyeleri ne? Oda'nın eyyamcılığına çok büyük anlam yüklüyorsun bence

Bu Soda cidden tutarsız. Serie'yi 3 yıl icinde bitirmek istiyorum diyodu, şimdi final act'ın kısa süre icinde bitmiceğni söylüyo.

Mihawk vs Vista'dan bile daha rahat geçiyor şu dövüş Luffy için.:D Öyle diyim sana.
Bak şimdi, olayı ısrarla çarpıtıyorsunuz.

En nihayetinde bu savaş yarıda kalmazsa Nika dövecek ve gerçekten eğlenceli bir savaş oluyor, Lucci'nin ezilmemesi sayesinde. Bölüm çıksın daha net anlarız ama nasıl hızlı hareket eden Lucci'yi görmek için gözlük yaratıyor, başka bir savaşta çok büyük bir saldırıya karşı kendini savunmak için kalkan da yaratabilir. Baya etkileyici, tanrıvari bir güç.

Reis zaten bu hafta gelen ilk spoilere göre kaybetmiştim, üstelik öyle olması daha da hoşuma giderdi dedim çünkü gerçekten seri biraz ağzı yüzü düzgün bir şey olacaktı.

Bu hafta da Lucci'ye bir şey olmaz @Jacques gibi @Alpamis gibi nika fanları da gelip ağam bizimle eğlenir sayılmaz derler olur biter :ehe:
Yükleniyor...
Bölüm sonunda ne olduğunu bilmiyoruz ama aklın yolu bir, ciddiyetsiz ve eğleniyor bundan sonra kopyala yapıştır listesinin başında :ehe: . Siteye bir eklenti yapalım bu kopyala yapıştırlar için manga bitene kadar he dövüşte göreceğiz gibi bunları.

Bak şimdi, olayı ısrarla çarpıtıyorsunuz.

En nihayetinde bu savaş yarıda kalmazsa Nika dövecek ve gerçekten eğlenceli bir savaş oluyor, Lucci'nin ezilmemesi sayesinde. Bölüm çıksın daha net anlarız ama nasıl hızlı hareket eden Lucci'yi görmek için gözlük yaratıyor, başka bir savaşta çok büyük bir saldırıya karşı kendini savunmak için kalkan da yaratabilir. Baya etkileyici, tanrıvari bir güç.
Lucci'nin yavaş olduğunu da hayal edemiyor o kadar da değil herhalde.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık