Kısaca Luffy haterları
Kısaca Luffy haterları
lucciye yonkou demedim. Bir ihtimal Amiral ayarı olabilir dedim veya yamato seviyesi. Yamato seviyesi olduğu tescillendi. Sen Nikayı hele anlat içine nasıl sindirdinYa cidden soruyorum ne düşündün de Lucciye yonkou dedin. Lütfen açıkla, ya nolur bak küserim.
Yamato Kaido'yu tutabiliyordu.lucciye yonkou demedim. Bir ihtimal Amiral ayarı olabilir dedim veya yamato seviyesi. Yamato seviyesi olduğu tescillendi. Sen Nikayı hele anlat içine nasıl sindirdin
Nika fanları, yapacak bir şey yok.Tamam da bu dövüş bile değil, tek atma :s
Duvarda posteri olanın alemde yeri yokturlucciye yonkou demedim. Bir ihtimal Amiral ayarı olabilir dedim veya yamato seviyesi. Yamato seviyesi olduğu tescillendi. Sen Nikayı hele anlat içine nasıl sindirdin
Valla ciddi Luffyi özlemedim desem yalan olur. Ama Luccinin tek yediği sahnede çok güzeldilucciye yonkou demedim. Bir ihtimal Amiral ayarı olabilir dedim veya yamato seviyesi. Yamato seviyesi olduğu tescillendi. Sen Nikayı hele anlat içine nasıl sindirdin
Neden tutmasın? G5 nika ile dövüşmüş mü yamato? Adam toon force kullanıyor.Kaido'da toon varda biz mi bilmiyoruz karşılaştırıyoruz.Yamato Kaido'yu tutabiliyordu.
Lucci nasıl tutacak ? Dayak yiyerek mi ?
Sırayla Queen, Ceaser, Vegapunk, Judge, Stussy.Kapaktaki diğer kişi queen mi? Hiç benzemiyor.